Nizipten ve Nizip yollarýndan görüntüler....
Nizip Radyo Televizyon kurumunun, Ticaret Odasý Baþkaný Mehmet Özyurt'un Expo Channel'daki canlý yayýný için hazýrladýðý Nizip tanýtýmý videosunu birkaç parça halinde sizle paylaþacaðýz.
Nizipten ve Nizip yollarýndan görüntüler....
Nizip Radyo Televizyon kurumunun, Ticaret Odasý Baþkaný Mehmet Özyurt'un Expo Channel'daki canlý yayýný için hazýrladýðý Nizip tanýtýmý videosunu birkaç parça halinde sizle paylaþacaðýz.
Konu Mustafa Bilici tarafýndan (13.06.07 Saat 07:39 ) deðiþtirilmiþtir.
[ame="http://www.youtube.com/watch?v=71P6cjwFfms"]YouTube- nizip yollarб[/ame]
eyivallah mustafa kardeþ bizi mest ettin
Emailinizi güncelleyin
Mustafa bizim Canlý Yayýn a rakip çýkmýþ bu video. Þaka bir yana eline saðlýk, boþ vakitlerini güzel bir hizmet için deðerlendiriyorsun.
Görüþleriniz bizim için önemlidir
0342 5171254
Mustafa kardeþ,ellerinize saðlýk,siteye verdiðiniz hizmetler için Allah sizden razý olsun.
videoyu buradan 8 kiþi izledik.Nizip'i çok beðendiler ve geliþmiþ bir ilçe olduðunu söylediler.
bende Nizip'e gidip gelmiþ kadar oldum.teþekkür ederiz...
Cümleler doðrudur sen doðru isen,
Doðruluk bulunmaz sen eðri isen.YUNUS EMRE
Nizipi ozleyenler icin iyi bir firsat tesekkurler
ben ýspartada okuyorum Nizip'e olan hasretimizi giderdin abicim ellerine saðlýk özlemimizi giderdin az kaldý geliyorum Nizip...
paylaþým için teþekkürler ...emeðine saðlýk çok harika olmuþ senden bu gibi güzel þeylerin devamýný bekliyoruz
gurbette calisan bi Nizipliyim ve cok hosuma gitti. Nizip.'in kusbakisi görünümü beni etkilemedi desem yalan olur. elinize saglik
öncelikle istanbuldan hemþerilerime slm eder mustafa abininde yaptýgýiþten dolayý tþk ederim
ELLERÝNE SAGLIK ABÝCÝGÝM BÝZÝ GURBET TE NÝZÝP ÖZLEMÝ ÇEKTÝRMEDÝGÝNÝZ ÝÇÝN SANA MÝNNETTARIZ
MUSTAFA AB I TSKLER ÇOK GUZEL ELINE SAGLIK
Aþký Ya Yaþarsýn Yada Yazarsýn...
Diyen Þair Sonra da
Ne Yaza Bildik... Ne de Yaþayabildik...
Demiþ...
SaRýma LaRciverRt Ol...