BU ÇÝKOLATA RESÝMLERÝ HARÝKAAA...AYRICA BÖYLE BÝR KONU AÇTIÐINIZ ÝÇÝN TÞKLR BEN DE ÇÝKOLATA HASTASI BÝR ÝNSANIMDIR...NÝZÝP GÜZELÝ SEN DE BENDENSÝN...
BU ÇÝKOLATA RESÝMLERÝ HARÝKAAA...AYRICA BÖYLE BÝR KONU AÇTIÐINIZ ÝÇÝN TÞKLR BEN DE ÇÝKOLATA HASTASI BÝR ÝNSANIMDIR...NÝZÝP GÜZELÝ SEN DE BENDENSÝN...
YAÞAMAK BUY-SA ÜSTÜ KALSIN...
yalnýz degýlsýnýz bendde warým
Aþký Ya Yaþarsýn Yada Yazarsýn...
Diyen Þair Sonra da
Ne Yaza Bildik... Ne de Yaþayabildik...
Demiþ...
SaRýma LaRciverRt Ol...
ya ben çok seviyorum arkadaþ ne yapcazz
K----- CAN DEMEK, SEN DEMEK-----M
gel bir gün beraber yiyelim baþak .çok isterim
tamam Nizip güzeli ben basak ý Nizipli mehmet i alýr gelirim yanýna![]()
Made Ýn NizipLi
ne zaman gýdýyoruz?
Aþký Ya Yaþarsýn Yada Yazarsýn...
Diyen Þair Sonra da
Ne Yaza Bildik... Ne de Yaþayabildik...
Demiþ...
SaRýma LaRciverRt Ol...
evet miksam ne zaman geliyorsunuz?
Vay huzeyfe vay, dimek eyle, sen görürsün. Üstüme gül koklarsin he?![]()
Mor dünya gökyüzünü kiskanirmi$casina vurur kendini buLutLarin bo$Luguna,-
yaa yok ne gülü þeyyy iþteeeee, ben çikolatalara bakýyordum, o resimdeki fýstýklýmý yoksa fýndýklýmý diye,
hem alaman çukulatalarý daha güzel dimi, olsada yesek, gelirken bana torpilli getir haaa,
Selam olsun the imam hatip mezunlarýna...
Simdik benim fotomu eklerdim cukulata yerken, masallah yiye yiye kurbanlik koyun gibi oldukda, karistirmayalim, diyete girdim yine. Gekirken getiririm sana cukulata, yeterki sen iste be huzo.![]()
Bencede biraz rejime gir, yoksa senle evlenecek olan damat adayýdan beline göre kemer istersen hapý yutar alimallah, üstelik bu damat çok zor þartlarda çalýþýyorsa
dimi yaniii
Selam olsun the imam hatip mezunlarýna...
[size=+1][color=darkred] Evet, hapi yutabilir bu damat adayi. Söyle antep gelenegine göre altin kemer iyi olurdu yav. 3 kilo verdim amma
![]()
slm lar ben çikolata yemediðim zamnlar vücut hemn alrm veriyo o yüzden benim vazgeçilmezlerimdendir bunu dile getirdiðin için atana babana rahmet bacým gendinne eyyi bak.....