22.MÜDÜR SÜTÇÜ AHMET: AHMET ÝMAMOÐULARI:
(BAÞKA LAGAPLARIDA VARDIR)
Kendisi Niziplidir yýlarca dýþarda müdürlük yapmýþ emekli olunca nizibe gelmiþ bir insandýr.en büyük özeliði çocuklarýnýn hepisini okutmuþtur.Nizip te carþý camiinin yanýnda süt bir ara süt satýyordu.bende coçuklarýmýn sütünü hep kendisinden alýrdým.
Bir gün sütçü süt getirdi ahmet amca sütü dereçeye vurdu ve sötü adamýn ve müþterilerinin yanýnda sokaða döktü bak kardeþim birdaha böyle söt getirirsen sütünü satmam dedi.ve ben orda kendisini taktir etim halende taktir ederim.ALLAH SELAMET VERSÝN.
23.SÜTÇÜ HÜSEN: HÜSEYÝN BEDÝRÇÝ
Yýlarca Nizipte esnaflýk yaptý.belediye,nin altýnda büyük bir lokantasý vardý her gün kazanla süt biþirir saat10 kadar bitirirdi. Belediye oradan çýkarýnca lokantacýlýðý býraktý. ve sadeçe süt satmaya baþladý.bazen yanýna uðrardým haçý amca nasýlsýn dediðimde saðol hoca iyiiz elhamdullilah derdi veþu espiriyi yapardý hoca ben görmeden þu suyu süte dök ve deki gönahý bana karý haçý amcaya de derii hep beraber gülüþürdük ALLAH GÜNAHLARINI af eylesin.
ibram herkese hitap eden insan
herkes ALLAHA hesap verecek.
caným dedeciðim seni göremedim ama senin sevgini tadamadým ama seni çok özledim seni seviyoruzzzzzzzzzzzz...
Dedem sütcü hösün
dahada geniþletilirse iyi olur
eli büyük seyit (s.ahmet berdici)kalýpçý ustasýydý þimdi þura mobilyada çalýþýyor
Konu Mustafa Bilici tarafýndan (12.06.07 Saat 12:25 ) deðiþtirilmiþtir.
SEVGÝLÝ DEDEM RAHMETLÝ KÜÇÜK HACÝ...NUR ÝÇÝNDE YATSIN...
EDÝP DOKTOR: NÝZÝBÝN ÝLK PRATÝSYEN HEKÝMLERÝNDEN ÝLÇEMÝZÝN ÇOK KAHRINI ÇEKMÝÞTÝR
ÝNNECÝ ALÝ TÜRKMEN: EDÝP BEYÝN YANINDA ÇALIÞIR KENDÝSÝ ZERGÝLLÝDÝR ÝÐNE VURMADIÐI VARMI BÝLMEM.
DÝÞÇÝ CELAL: NÝZÝBÝMÝZÝN DÝÞ HEKÝM OLMAMAKLA BÝRLÝKTE ÝLK DÝÞÇÝLERÝNDEN,BÝR HEKÝMDEN FAZLA HAKKI GEÇMÝÞTÝR.SELAMLAR
Konu fsoyarik tarafýndan (12.06.07 Saat 13:53 ) deðiþtirilmiþtir.
SEN BENDE BEN ÖLÜRSEM ÖLÜRSÜN
SEN ÖLÜRSEN BEN ZATEN ÖLÜRÜM
PALA CEVDET :ATTARALÝDE FIRIN ÝÞLETMECÝLÝÐ YAPAN ABÝMÝZ..
TEK TELLÝ ÝSMAÝL :YUKARI OBADA KAMYON ÞÖFÖRÜ
LÝNEKIR OSMAN : PETEÐÝN KARÞISINDA MARKETÇÝ
YÜLÜK YILMAZ :RAHMETLÝ KAMYON ÞOFÖRÜ
SÜLLÜM HÖSÜN : SHELL PETROL SAHÝBÝ
TAZI HASAN : ÝNTERNETCÝ HASAN AVCI
PUF MAMET : KAMYON ÞÖFÖRÜ
ANEZEALÝ : KAMYON ÞÖFÖRÜ
Hoca Fevzi Fevzi Öztürk
Gavur Ali Kamyon þöförü Ali YILDIRIM
Ülkü Maamet Mehmet Bilgi
kakkonun delisi
ekmekçinin delisi
boklu hösün
cenderme iclal
kel fazýl
tenekeci ökkeþ
jilet bilal
ustura mesut
hassikey
karadayý
motor abit
arabacý yegen
geçi habeþ
sosyete mamet
sülali
sülalinin delisi(Rahmetli cevdet alkan)
doktor þakir
çolak mustafa
sevgili kardeþim güzel bi konuya deðinmiþsin ama baþta yazdýklarýn doðruda burda yazdýðýn biri var onu yanlýþ yazmýssýn itfayici keleþ olan ibrahim deðilde '' mehmet keleþ '' tir bunuda herkes bilir bu zamana kadar kimse biþey yazmamýþ onada þaþýyorum ama neyse biz düzeltelim Nizip belediyesinde yýllarca itfayecilik yapmýþtýr ve büyük emekleri geçmiþtir Nizip halkýna bunuda burdan duyuralým