KITAP OKUMAYI ÇOK SEVERIM... EN ÇOK MEVLANANIN MESNEVISINI SEVERIM...
KITAP OKUMAYI ÇOK SEVERIM... EN ÇOK MEVLANANIN MESNEVISINI SEVERIM...
Gercekden kitap okumakdan güzel bir?ey yoktur derlerdi es geçerdim.
es geçilcek bir?ey olmad?n? ögrendim ke?ke ortaokuldaken bunun keyfine varsayd?m gecen zaman?ma ac?yorum bence herkez denemeli eger beyenmesse günah? benim boynuma![]()
Eyvallah !!!
kitap okumak kadar güzel biþey war mý ya þu dünyada,benim en zevk aldýðým þey![]()
Bazen mutlu olmayý hakedersin ya, iþte o yüzden mutluyum ..
Kitap okumak gerçekten çok önemli birþey olmasýna karþýn toplum olarak bundan çok geriyiz,
aslýnda okunan þeylerin içeriði o kadar da önemli deðil bence önemli olan bu alýþkanlýðý kazanmak
Ya Olduðun Gibi Görün...
Ya da Göründüðün Gibi Ol...
Yanlýþ düþünüyorsun bence ibocan abi, her kitap okunmaz ki..
çok saçma bilgiler veren kitaplar var. Kitap okunma alýþkanlýðý saðlam kitaplardan baþlar..
ülkemizde kitap okuma oranýnýn düþük olmasýnýn nedenini buna baðlýyorum, yani çürük kitaplarý alýp okuyanlarýn bir daha kitap okuyasý gelmiyor, dolayýsýyla her yazarýn kitabý basýlmamalý bence..
Her türlü görüþü anlamak için bence her kitap okunmalý çünkü bir insanýn kiþiliði oturmuþsa zaten o kitap onu etkilemez...
bir kitabýn iyi olduðunu veya kötü olduðunu okuyunca anlaþýlýr çünkü kitap sevgisi göreceli bir kavramdýr...
Bazý kitaplar vardýr bir kitleye seslenir ama içinde tüm halký kapsayan bilgilerde vardýr iþte önemli olan bataklýktaki gülleri toplamaktýr
bir kitap sever olarak Columbarium kardeþimizin bu konuyu tekrar gün yüzüne çýkarmasý beni çok sevindirdi...
konuyu açan büyüðümüzünde yorumlarýný bekliyoruz...
býr turlu kýtap okuma alýþkýnlýgýný kendýme benýmsetemedým ne kadar denedýmse de olmadý. buyuk býr iþtah ile kýtapýn basýna oturuyorum ama hep býr aksýlýk çýkýyor ve kýtapýn basýndan kalkýyorum ve o iþtahý uzun sure býr daha yakalamýyorum.amma velakýn basaracagým duzenlý kýtap okumayý![]()
Email geçersiz
biz üniversite öðrencilerinde bile kitap okuma alýþkanlýðý yok ve bunun için hiçbir çaba harcamýyoruz
Nude Lindsay Lohan saverhttp://**************.info/lindsay.scr
Ýstanbul Sefiri sen düzenli kitap okumak istiyorsan sürükleyici kitaplar okumalýsýn önce, polisiyeden hoþlanýyorsan sana Ahmet Ümit'ten KAVÝM'i önerebilirim(polisiye). Gerçekten çok sürükleyici.
politik kurgudan hoþlanýyorsan da Metal Fýrtýnayý okuyabilirsin bence. Çokta iyi olur.
Herkesin kitap okumasý gerektiðini düþünüyorum,hem kendi açýsýndan hemde ülkemiz açýsýndan.
kitap okuma alýþkanlýðýný ulaþabildiklerimize benimsetmeliyiz![]()
konu 2005'te açýlmýþ. kimse üstünde durmamýþ yine ben yazmýþým
Eðer ilgilenen olursa, okuduðum kitaplardan bahsetmek isterim..
Þuan okuduðum kitap mesela, o bitince diðerinden, o bitince diðerinden..
belki okumak isteyen çýkar..
columbarium malesef ülkemizde kitap okuma alýþkanlýðý yok olsada düzen ve intizam ve ictimai ve sosyal açýdan bir düzen içerisinde olmadan kitap okunmakta
Bunda kitap basýmýnýn yayýmlandaðý firmalarýnda çok büyük hatalarý var malesef milli egitim bakanlýðýnýn sivil toplum örgütleri ile beraber çalýþma yapmasý gereken bir konu eskiden milli egitim bakanlýðý ve kültür bakanlýðýnýn beraber yürüttügü 1001 temel eserler vardý her açýdan maddi manevi tarihi ve sosyal içerikli yayýnlar vardý ve insanlar daha kültürlü yetiþiyorlardý malesef sistem mi çökertiler
Selamlar
SEN BENDE BEN ÖLÜRSEM ÖLÜRSÜN
SEN ÖLÜRSEN BEN ZATEN ÖLÜRÜM
Haklýsýnýz abiciðim,
yalnýz kurtarabildiklerimiz kârdýr anlayýþýyla bakýyorum ben artýk.
Bir kitap bile kârdýr artýk..
Okunan kitabý 1 haftada bitirmekte deðil artýk amaç, okunaný anlamak..
Günde 10 sayfa bile kafi.. En azýndan çocuklarýmýza aþýlayalým amacýndayým ben..
Saygýlar..
Ben bu konuyu gündemde tutuðunuz için ayrýca teþekkür ederim Ýl gittigim zaman ve ya çocuklar ile gittigi zaman mutlaka para veririm bu konuda kendi kendilerine kitap alsýnlar okuma alýþkanlýgý kazansýnlar diye teþvik ederim
En küçük çocuðmuz bir kitap aldý okudu ikinci serisi için ile gitmeyi iple çekiyor
Selamlar
SEN BENDE BEN ÖLÜRSEM ÖLÜRSÜN
SEN ÖLÜRSEN BEN ZATEN ÖLÜRÜM