Cengizdemek sende geldin
Havalar nasýl sen nasýlsýn
Aklýma gelmiyor kýzmayýn
Yalan soyleyen dut agacýna asýlsýn.......![]()
Cengizdemek sende geldin
Havalar nasýl sen nasýlsýn
Aklýma gelmiyor kýzmayýn
Yalan soyleyen dut agacýna asýlsýn.......![]()
Ýnsanlar Ýçin En Güzel Hediye Hiç Masrafý Olmayan
Ama Degeri Çok Olan Ufacýk Bir Gülümsemedir...
Hoþgeldik sefa geldik
iki çirtik hanek edemedik
eðer yolun ýrak deðilse
soframýza oturmaný çok istiiyik.
Mühendishane-i Berri-i Hümayün -:--:- Ýstanbul
Taþtýn yine deli gönül sular gibi çaðlar mýsýn? Akdýn yine kanlý yaþým yollarýmý baðlar mýsýn?
Nidem elim ermez yare bulunmaz derdime çare? Oldum ilimden avare beni bundan eðler misin? (Yunus Emre)
arkadaþlar bende yeniyim Nizipliyim ben istanbulda oturuyorum yazýlarýnýzý okudum çok güzel Nizip deyince aklým duruyo.Memleketimi çok özledim burnumda tütüyo seneye inþallah tatilde ordayýz kendinize iyi bakýn.Melita
[QUOTE=melita;57429]arkadaþlar bende yeniyim Nizipliyim ben istanbulda oturuyorum yazýlarýnýzý okudum çok güzel Nizip deyince aklým duruyo.Memleketimi çok özledim burnumda tütüyo seneye inþallah tatilde ordayýz kendinize iyi bakýn.Melita
yeni arkadaþalr hoþ geldiniz inþallah istediðiniz gibi bir vakit geçirebilrsiniz
HALKA HÝZMET HAKKA HÝZMETTÝR ÇEVRE DOSTLARI GELÝYOR
MENGER
Nizipli fýkrasý baþka yok mu ya?
GÝDERÝZ NUR YOLU ÝZDE GÝDERÝZ BÝR GÜN AKÞAM OLUR BÝZDE GÝDERÝZ
SUSKUNLUÐUN BEDELÝ,ÇARESÝZLÝÐÝN DÝYETÝ..
Halen Sorumun Cevabini Alamamiþim
KANIMIZLA YÜKSELECEKSE MUHAMMED (S.A.V) DÝNÝ DURMAYIN KILIÇLAR DOÐRAYIN BÝZÝ
Nizipli fýkralarý okudum. Sizlere fýkra gibi bir aný anlatayým. Zaten bütün fýkralar da bir anlamda insanlarýn yaþaðýdý veya içine düþtüðü komik durumlar deðil midir?
Benimde içinde bulunduðum Nizip þehrimizin deðerli din adamlarý çok þaka yapmayý severler. Bir gün içlerindeki bir hocaya þaka yapmaya karar verirler. Hoca, yemek yemeyi çok seven birisidir. Ona Cemil Hoca'nýn evinde ziyafet var. Gel derler. Hoca tabiki gelir. Sofraya oturur. Lahmacunlar gelmeden önce ortaya çorbalar getirilir. Hocanýn çorbasýnýn içine mushil ilacý konulmuþtur. Fakat ipin ucu biraz kaçýrýlmýþtýr. Hoca çorbayý yedikten sonra kendisini tuvalete zor atar. Bir iki derken bütün bir geceyi tuvalette geçirmek zorunda kalýr. Tabiki hocada takat gitmiþtir. Ýki hoca onun kollarýna girerek evine býrakýrlar. Hocayý iki kiþinin ortasýnda sallanarak geldiðini gören karýsý "way hoca bu yaþta içkiye mi baþladýn?" der) Tabiki o saatte herkes yerlerde...