oynarsýn kardes merak etme ayarlarýz býor seyler
tþk kardeþim...
Takýmýna Güvenen Rakip Çýkarsýn Karþýmýza... Halý Saha Maçýna ne dersiniz? üyelerden biri 6 adam Bulsun ve Benim KuracaGim Takýma Rakip Çýkarsýn... Ýlgililere duyuruLur...![]()
Dayan be gönlüm!.
Bîçâre deðilsin, Yaradan sana yâr..
Kimsesiz deðilsin, yanýnda "Kimsesizler kimse...si" var!
Biliyorum, Sýðmazsýn hiç bir yere, dünya sana dar!
Ama dayan gönlüm! Dayan ki her gecenin mutlaka bir sabahý var...
yaw gecen seferki maça baktýk epey bi fark atýldý gülmekten kýrýldým walla maçta
Made Ýn NizipLi
Ben senin takýmdamýyým CALÝ!... Yoksa ben bir takým çýkarim mi?![]()
sitede bize karþý yapýlan bazý hareketlere ayný üslupla cevap vererek dostlarý kýrmaktansa (dost kalýp) yazmamayý yeðledik...DERVÝÞ DÖRTBUDAK
Hedef.. 5 FAKÜLTE 5000 ÖÐRENCÝ
Fark Etmez abimbakaLým Kendi kuracaðý takýma güvenen Olursa sen Bizden Oynarsýn alakuþ abime DuyuruLur...
![]()
Dayan be gönlüm!.
seri ilan verseydin cali)sen bana sölesene ya...ama ne zamana rakip aranýyo...26 sýndan önce mi sonra mý?
)
Ýki gün Ýçerisinde Haber veriLirse iyi Olur Malum Hafta sonu Mustafa Bilici Kardþimin Yataðý Var yorulacaga Benziyoruz![]()
Dayan be gönlüm!.
Nizipspor Demirspor karþýsýnda aldýðý 7-1'lik galibiyetle lige hazýr olduðunun sinyallerini verdi. Pazar günü saat
16:00'da ilçe þehir stadyumunda Gaziantep'in güçlü ekiplerinden Demirspor ile yaprýðý özel maçtan galibiyetleHaber: www.nizipdenge.com
ayrýldý. Antrenör Mustafa Altýnbaþ yönetiminde maça çýkan Nizipspor ilk yarýda gol bulamadý. Maçýn ikinci
yarýsýnda oyuna aðýrlýðýný koyan Nizipspor 45 dakikalýk bölüme 7 gol sýðdýrarak aldýðý 7-1 gibi net skorla moral buldu.
![]()
Mehmet Sait BOZKURT(Peerless)
inþallah devamý gelir...
Iþallah Tekrar Ustun Baþarilar Yaþatirlar Bir üst Lige çikmaya Muhafak Olurlar Baþarilar
Arkadaþlar Nizip Sporun Maddi Ve Manevi Destege Ihtiyaci Oldugunu Düþünüyorum.tabi Birazda Futbolcularin Azmi çok önemlidir
Nizip Spor'a ve özellikle sevgili Mustafa ALTINBAÞ kardeþime baþarýlar diliyorum.
Mal kaybeden, bir þey kaybetmistir, onurunu kaybeden birçok þey kaybetmiþtir.
Fakat cesaretini kaybeden her þeyini kaybetmistir.
Bu hafta Nizip spor ile Gaziantep Köy hizmetleri spor maçýna tüm nizip halký davetlidir bu sezon nizipsporun ilk resmi maçý olduðundan spor sevenlere duyrulur Pazar günü saat 14 te nizip stadyumunda..