![]()
Ýlk konuya görev daðýlýmlarýný yazýyorum. Eklemek isteyenler, yapmak istediklerini buraya yazarlarsa ilk mesaja yazalým, görev daðýlýmýný yapmýþ olalým.
Görüþleriniz bizim için önemlidir
0342 5171254
AHMET ABÝ YE DE PIRPIRIM SALATASI GÖREVÝ VERELÝM.
sitede bize karþý yapýlan bazý hareketlere ayný üslupla cevap vererek dostlarý kýrmaktansa (dost kalýp) yazmamayý yeðledik...DERVÝÞ DÖRTBUDAK
Hedef.. 5 FAKÜLTE 5000 ÖÐRENCÝ
Sevgili arkadaþlar yukarýda yazýlanlarýn tümünü okudum,inanýn þu anda nasýl bir duygu içerisinde olduðumu bende pek bilmiyorum.Belki bizi sadece resimlerimizden tanýyan arkadaþlar bile bir telaþýn içerisine girmiþ,iþte dostluk,arkadaþlýk,kardeþlik budur.Ama inanýn bunlarýn hiç birisine gerek yok,18 Aðustos akþamý biyerde toplanýp bir çay içsek bile yeter,amacýmýz tanýþýp kaynaþmak,18 Aðusta Allah'tan bir mani gelmezsse inþallah oradayýz,selametle kalýn.
Mal kaybeden, bir þey kaybetmistir, onurunu kaybeden birçok þey kaybetmiþtir.
Fakat cesaretini kaybeden her þeyini kaybetmistir.
Orhan abi ile ibocan () abi babama derlerse ben de gelebilirim inþ...
NE GÜZEL VALLA BÖYLE BÝ ARAYA GELÝP BULUÞUP KAYNAÞMAK...BÖYLE DOSTLUKLAR KOLAY KOLAY KURULMAZ...ALLAH BOZMASIN...BEN DE ORDA OLMAYI ÇOK ÝSTERDÝM AMA YAZ OKULUNDAYIM...(((((((((((
SAÐLIK OLSUN ABÝSÝ NAPALIMM...YAZ OKULU VAR ÝÞTEE...AMA TARÝH DAHA BELLÝ DEÐÝL YANÝ NE ZAMAN BÝTECEÐÝ...UMARIM YETÝÞÝRÝMM...GÖNLÜM SÝZÝNLE...
yetýsýrsýn sen beklýyoruz
Aþký Ya Yaþarsýn Yada Yazarsýn...
Diyen Þair Sonra da
Ne Yaza Bildik... Ne de Yaþayabildik...
Demiþ...
SaRýma LaRciverRt Ol...
ÝNÞALLAHHHHHHH
KASAPOÐLU Abim; bizler sizin gibi dostlarý kolay bulmadýk. Siz dostlarýmýza birþeyler yapmýyacaðýzda kime yapcaðýz. Hem bizler daha farklý neler yapabiliriz telaþý içindeyken senin dediðine bakBi çay içip gitcekmiþ!.. Bunlarýda yaparýz, oturur yeni demlenmiþ kaçak çayýmýzýda içeriz abim..
sitede bize karþý yapýlan bazý hareketlere ayný üslupla cevap vererek dostlarý kýrmaktansa (dost kalýp) yazmamayý yeðledik...DERVÝÞ DÖRTBUDAK
Hedef.. 5 FAKÜLTE 5000 ÖÐRENCÝ