Sevgili Aksoy, yemek konusunda hiç mütevazi deðilimdir, bak yeminle gelince çok baþýný aðrýtacaðým bu yemek hususunda, Allah eksikliðinizi vermesin.
Pala abi sen gel gerisi kolaydýr. Ana yemek olarak patlýcan kebabý olacaksa da, kalabalýðýn çeþitli ihtiyaçlarýný düþünerek azar azar farklý çeþitlerde koyalým istiyorum.
Görüþleriniz bizim için önemlidir
0342 5171254
PALA ABÝM ve OSMAN abim sizlerin varlýðý yeter..Amacýmýz elimizden geldiðince sizleri þöyle NÝZÝP'in 20-30 sene öncelerine götürmek ve azda olsa eski anýlarýnýzý tazeltmek..Sizlerin istediði ve özlem duyduðunuz daha farklý þeyler varsa siz onlarý yazýn..Emirlerinize AMADEYÝZ
sitede bize karþý yapýlan bazý hareketlere ayný üslupla cevap vererek dostlarý kýrmaktansa (dost kalýp) yazmamayý yeðledik...DERVÝÞ DÖRTBUDAK
Hedef.. 5 FAKÜLTE 5000 ÖÐRENCÝ
sitede bize karþý yapýlan bazý hareketlere ayný üslupla cevap vererek dostlarý kýrmaktansa (dost kalýp) yazmamayý yeðledik...DERVÝÞ DÖRTBUDAK
Hedef.. 5 FAKÜLTE 5000 ÖÐRENCÝ
Babanýza rahmet, ÝYÝKÝ VARSINIZ.
Derviþ'im artýk o ince detaylarý gelince görüþürüz.
Ben yine söyliyorum.Böyle güzel dostluklara bir kurban þart.En azýndan bir kuzu kesip keyifle orada tüketebiliriz.Hem kan da akýtmýþ oluruz.Böyle dostluklar çabuk nazara gelir..Bak 3 defadýr söyliyorum..yine de siz bilirsiniz...)))))
Ramazan TARHAN/Astronom/HARÝTA MÜHENDÝSÝHayatý Kolaylaþtýrýr
www.tarhanharita.net
SAYIN ADMÝN DÜN HANEK LE BÝRLÝKTE SÝZÝNLE KONUÞTUK BEN ÖZELDEN SÝZE NE YAPACAÐIMIZI YAZARIM BÝZDE KATILIYORUZ. DIÞARDAN GELEN NÝZÝP LÝLER NÝZÝP YEMEKLERÝNÝN ÇEÞÝTLERÝNÝ DE TATMIÞ OLUR GÜZEL BÝR ETKÝNLÝK HAYIRLARA VESÝLE OLMASI DÝLEÐÝYLE.......
Ýlgine teþekkür ederim. Ýki çeþit yemek sözü aldýk
0342 5171254
Þöyle hem fýrezde (anýz) yayýlmýþ hem de arpaya doymuþ hakiki barak haliði bir toklu kesersek Allahýn izni ve rýzasý ile çok güzel olur. Eðer kabul buyurursanýz bu da benden olsun : )
Ayrýca baþka çeþit yemek yapýlacaksa daha doðrusu sulu yemek olacaksa içerisine konulacak yað kesinlikle zeytinyaðý olmalý Allahýn izni ile zeytinyaðý da benden...
Konu Kasým Böler tarafýndan (07.06.07 Saat 11:17 ) deðiþtirilmiþtir.
Ýslam'ý kurtarmayý býrakýn, Ýslam'la kurtulmaya bakýn.
mademki ýsrar edisen kasým bey,
sizi kýramik.çok saðolasýn...
Ahmet abi sende kapýda bekliyormuþsun yahuinsan bir Eyvallah Kasým bey ama gerek yok buda benden olsun der
0342 5171254