MUSTAFA KARDAÞ ELÝNE SAGLIK
MUSTAFA KARDAÞ ELÝNE SAGLIK
nýzýpe geldýgmde çok merak eettýgým osmanlý parkýný doyasýya gezdým ...gercekten harýka olmuþ
Email geçersiz
Artýk osmanlýda dolaþmak bir zevk olmaktan çýktý. Çok kalabalýk hal aldý. Nizipe osmanlý gibi yada daha büyük 3-4 daha park gerekiyor.
Hatice Kübra camiinin önü ve Kaymakamýn evinin karþýsý büyük bir park için çok uygun. Orasýnýn bir an önce park yapýlmasý gerekli. Yoksa biri oraya bir ev kondurursa o muhitin hiç bir deðeri; gezinti, dinlenme ve oyun alaný kalmayacak. Yetkili ve etkililerin dikkatini çekmek için neler yapýlmalý? Fikir yürütelim
Konu mehmetkaplan tarafýndan (05.06.07 Saat 06:37 ) deðiþtirilmiþtir.
bence memet abý cok gusel býr konuya degýnmýs dedýgý gýbý osmanlý parký dolup tasýo hafta sonlarý kaymakamýn ewnýn karsý tarafý yýne gusel we buyuk býr park için güzel bir alan orayýda gercekten degerlendýrýrsek ii olur sanýrým mehmet abýcým ileride toprak mahsullerýnýn kaldýrýlacagýný duymustum orasý kalkarsa orayada gusel býr park alaný yapilabýlýr býrýlerýnýn oralarada el atmasýný rýca ederýz
mustafa beye çok teþekkürler görüntüler çok güzel bu parký merak ediyoduminþallah gelince görürüz
cümlemizden...
mustafa abi,çok güzel bir çalýþma olmuþ ellerinize saðlýk teþekkürler.
PAYLAÞIM ÝÇÝN SAÐOL ABÝ
GÝDERÝZ NUR YOLU ÝZDE GÝDERÝZ BÝR GÜN AKÞAM OLUR BÝZDE GÝDERÝZ
SUSKUNLUÐUN BEDELÝ,ÇARESÝZLÝÐÝN DÝYETÝ..
video'yu izleyince sanki bildiðimiz Nizip deðilde baþka bir þehirden çok güzel bir manzara izliyormuþ gibi oldum
(hala tekrar Nizip'e dönebilmek için dualarýnýzý bekliyorum) m.küçük bursa
mehmetenes27@yahoo.com.tr
ýnsallah en kýsa zamanda donersýn mahmut kardes
Aþký Ya Yaþarsýn Yada Yazarsýn...
Diyen Þair Sonra da
Ne Yaza Bildik... Ne de Yaþayabildik...
Demiþ...
SaRýma LaRciverRt Ol...
tüm Niziplilerin gelip görmesi gereken bir eser. inþallah sizede kýsmet olr
SIKINTI YARATMA...!