Bir pazar günü Osmanlý parkýndan çektiðim video görüntülerini sizlerle paylaþmak bize mutluluk veriyor. Sizlerde bu tür video ve fotoðraflarýnýzý bizlerle paylaþýrsanýz arþivimiz daha da büyüyecektir.
Bir pazar günü Osmanlý parkýndan çektiðim video görüntülerini sizlerle paylaþmak bize mutluluk veriyor. Sizlerde bu tür video ve fotoðraflarýnýzý bizlerle paylaþýrsanýz arþivimiz daha da büyüyecektir.
[ame="http://www.youtube.com/watch?v=PJk4VuxogQ0"]YouTube- nizip osmanlб parkб pazar günü[/ame]
[ame="http://www.youtube.com/watch?v=2e7vz9x218U"]YouTube- nizip osmanlб parkб pazar günü1[/ame]
Bu güzel görüntüleri bizimle paylaþan mustafa arkdaþýmýza çok teþekkür ederim...
gerçekten çok güzel motor sesleri fon müzik olmuþ vallahi
halkýmýz gerçekten sosyal faailyet istiyor ve osmanlý parký da þuan bunu çok güzel baþarýyor...
Bir tane de daha osmanlý parký kurulsa bir bu kadar daha kalabalýk olacaðýna inanýyorum...
Tekrar saðol Mustafa kardeþ![]()
saol tesekkurler mustafa abý artýk parka gýmemýze gerek kalmadýburadan da oturdugumuz yerden gezeceyýz osmanlý parkýný
![]()
mustafa kardeþ,Nizip'e gidip gelmiþ gibi oldum.ellerine saðlýk teþekkür ederiz...
Cümleler doðrudur sen doðru isen,
Doðruluk bulunmaz sen eðri isen.YUNUS EMRE
ABI PAYLASIMIN ICIN TSKLER
Aþký Ya Yaþarsýn Yada Yazarsýn...
Diyen Þair Sonra da
Ne Yaza Bildik... Ne de Yaþayabildik...
Demiþ...
SaRýma LaRciverRt Ol...
Mustafa çok teþekkür ederiz. Bu görüntüler daha da anlamlý olmuþ.
Görüþleriniz bizim için önemlidir
0342 5171254
ben Nizipe hiç gelmedim ama bunlarý izleyince biras bilgim oldu yine teþekkürler mustafa... oraya gelince hiç zorluk çekmicem inþ
Deli olmadan veli olunmazmýþ...
Mustafa'm teþekkürler, yav akþamdan beri onlarca kez bakmýþýmdýr, bir an kendimi orada hissettim, bizler için yaptýðýnýz her tür çalýþmalarýnýz için müteþekkirim.
abi bi soran yok bunu neden yapýyorsun diye...
fazla deðil yaklaþýk 1,5-2 yýl önce askerde iken memleket hasreti özletmiþti girdim baktým özlemimi giderecek bir resim bir yerler bakmaya... vardý ama daha çok olabilirdi þimdi askerde olanlar gurbette olanlar daha þanslý diye düþünüyorum...
inþallah çalýþmalarýmýzýn devamý gelecek...
saygýlarýmla...
mustafa çok güzel olmuþ devamý gelir inþallah
Made Ýn NizipLi
çok güzel,gün batarken olmasý ayrý bi güzel.. teþekkürler
Göksu'nun Silifke'sinden, Fýrat'ýn Silifke'sine...
ALLAH razý olsun vallahi gelmiþ kadar oldum.ALLAH izin verirse bu ayýn sonunda memleketimdeyim