haber: www.Nizipdenge.com

Mine ve Mehmet Özkaya çifti Türkiye'nin bir çok bölgesinde bulunan ve "Tatlý Sanattýr" sloganýyla vatandaþlara hizmet veren Tatlýcý Tombak'ýn bir þubesinide Gaziantep Gazimuhtar Paþa Bulvarý Tekerekoðlu Ýþ Merkezi altýnda açtý. Tatlýcý Tombak Tatlý Salonu'nun açýlýþýna Emekli Tuðgeneral Dursun Pak, Nizip Ýlçe Kaymakamý Mustafa Canarslan, Nizip Ýlçe Belediye Baþkaný Hacý Fevzi Akdoðan, Nizip Gazeteciler Cemiyeti Baþkaný Veysel Karayýlan ve çok sayýda misafir katýldý.
Açýlýþta bulunan Tombak Tatlýlarýnýn mimarý Tiyatro Sanatçýsý Nedim Saban "Tombak tatlýsý anneannemin bana yaptýðý eski bir muhallebidir. Ben de bu geleneði yaþatmak için yola çýktým. Tombak Tatlýcýsý'ný kurduk ve sonrada Tombak Tatlýsýný tüketicilerin zevkine sunduk. Ýlk çýktýðý gün, kimse almadý, þimdi ayda 12.000 adet satýyoruz. Sarýyer'den Niþantaþý'na her akþam Tombak yemeye gelenler var. Ve þu an yaptýðýmla gurur duyuyorum." dedi.
Açýlýþý Emekli Tuðgeneral Dursun Pak yaptý. Açýlýþýn ardýndan misafirlere ikramlarda bulunuldu.