** Bizi güçlü yapan yediklerimiz deðil, hazmettiklerimizdir. Bizi zengin yapan kazandýklarýmýz deðil, muhafaza ettiklerimizdir. Bizi bilgili yapan okuduklarýmýz deðil, kafamýza yerleþtirdiklerimizdir.
Þimdi ne yapacaðýmýza karar verelim. Ben yöresel yemek aðýrlýklý olsun istiyorum, özellikle dýþardan gelen kardeþlerimiz özledikleri tadlara kavuþsunlar.
Patlýcan kebabý aðýrlýklý ve 20 þer kiþilik ek yemekler. Mesela yuvarlama, çið köfte vs..
Salata çeþitleri, pirpirim eþkisi, salatasý vs..
Gece saat 22:00'de orada sýcak dökülecek müþebbek tatlý ...
Büyük bir termos meyan þerbeti...
Gerisini sizden alayým
yeteri kadar saymýssýn admin abi gelmeden 3 gun önce yemek yemeyeyimmm...![]()
sýz gene yemegýnýzý yeyýn abý ne olur olmaz![]()
Aþký Ya Yaþarsýn Yada Yazarsýn...
Diyen Þair Sonra da
Ne Yaza Bildik... Ne de Yaþayabildik...
Demiþ...
SaRýma LaRciverRt Ol...
Bencede siz gene toplantýya yemeðinizi yiyip gelin, yani karnýnýz tok olurda yiyemezseniz ben sizin yerinize yerim.![]()
Ya Olduðun Gibi Görün...
Ya da Göründüðün Gibi Ol...
kim ne yapacaksa þimdiden duyuruda bulunsun, kafamýzdan bir sorun kalksýn.
20 kiþilik KARIÞIK DOLMA benden
1 TULUK MEYAN ÞERBETÝ de Ömer KISA'dan..
evet arkadaþlar bu þekilde çok önceden menümüz ve yapacaklar belli olmuþ olur..
sitede bize karþý yapýlan bazý hareketlere ayný üslupla cevap vererek dostlarý kýrmaktansa (dost kalýp) yazmamayý yeðledik...DERVÝÞ DÖRTBUDAK
Hedef.. 5 FAKÜLTE 5000 ÖÐRENCÝ
açýk olupta yapým talebi bekleyen yemeklerimiz aþaðýdadýr..
YUVARLAMA
PÝPÝRÝM SALATASI
ÝÇLÝ KÖFTE
YAPMA
PATLICAN KEBABI
MÜÞEBBEK TATLI
Talepli arkadaþlar seçtiði yemeði yazarsanýz olay bitmiþtir.. Þimdiden emeði geçenlere teþekkürler...
sitede bize karþý yapýlan bazý hareketlere ayný üslupla cevap vererek dostlarý kýrmaktansa (dost kalýp) yazmamayý yeðledik...DERVÝÞ DÖRTBUDAK
Hedef.. 5 FAKÜLTE 5000 ÖÐRENCÝ
Deðerli kardeþim derviþ gibi Derviþ
bunlar sana þaka yapýyorlar.
Hiiç alýnma hatta yemek memek yok de
Önemli olan bir araya gelmek o güzel havayý his etmek.
Bak bir çok dernek kuruluþ dernek duyurularýný burada yapýyor.
Hýzla daha da etkin olmaya baþladýk.
Nizip gençliði ençok Nizip.com la ilgileniyor.
Her uðraþýmýz Nizip halkýna hizmet etmeye çalýþmak.
Ýnterneti halkýmýza nasýl faydalý yaparýzý, sýkýntýsý olanlara çare oluruzu bulmak.
Osman Demir Istanbul
Osman abim, bizeim amacýmýz siz gurbetten gelecek hemþerilerimize yöresel bir gece yaþatmak. Þimdiden bunun mutlu telaþý içerisindeyiz.
Görüþleriniz bizim için önemlidir
0342 5171254
Sevgili dostlar, gönül ne kahve ister, ne kahvehane , gönül muhabbet ister kahve (YEMEK) bahane.
Allah'ýn izniyle orada oluruz Ýnþaallah, þimdi aklýmdan geçen yemekleri burada saysam, destan yazmam gerekir, ama PATLICAN KEBABI'nýn yeri bambaþka (Felsefe'den kurtarabildiðimiz kadar atýþtýrýrýz)
Pala abi siz isteyeceksiniz, bizler görev bölümü yapacaðýz. Tamam emrivaki yapmýþ olmayýn anlýyorum ama en azýndan tüyo verin yahu![]()
Görüþleriniz bizim için önemlidir
0342 5171254
abow abow kurban olim admin senin agzindan bal damliy yorum.allah kismet ederse 7 ayin 27 de Nizipte olacam...alah nasip edersede geceye katilcagim tabii...yaw admin ben diyorum ki bide davul zurna olsada söyle iki halay ceksek iyi olma mi yaw![]()
Sevgili Admin, bizimki emrivaki veya rica deðil, bizimki zoraki dayatma balcanlý olmazsa olmaz (ÝLLEDE BALCANLI )
Gelince sebze hali'ne gider bir-iki MAHRA Berecik balcaný alýrýz kafaný yorma, yanýna Nizip balcanýndan YOORTLU SÖÖRME, Maraþ biberinden AÞAÐIOBA SALATASI
Yav aðzýmýzýn suyu klavyenin üstüne aktý