SAFÇELÝK HAKKINDA
Firmamýz, 1964 yýlýnda kurulmuþ olup, yüzü aþkýn farklý modelde üretim yapabilen, 10.000m2 kapalý alanda faaliyetine devam eden ve 150 kiþiye istihdam saðlayan bir yapýdadýr. Kurumsal kimliðe önem veren yönetim sistemi ile yýllardan beri pek çok firmanýn ve kamu kurumunun tercihi olmuþtur.
Ürün gamýnda ahþap masa, dolap, keson, sehpalar, ofis koltuklarý, çelik dolaplar, hastane, okul, eczane mobilyalarý ve konferans – sinema salonu koltuklarý gibi pek çok ürünü bulunduran firmamýz, özellikle kaliteli malzeme ve iþçilikle üretim yapmak konusunda hassasiyeti kendisine ilke edinmiþ olup, Gaziantep ‘ten Türkiye ‘nin her köþesine ürünlerini ulaþtýrmayý baþarmýþtýr.
Ýhracat hedefleri arasýnda AB ülkeleri, Rusya bölgesi ve Ortadoðu pazarý öncelikli yere sahiptir. Yurtdýþý pazarlardan gelebilecek özel üretim talepleri, üretici firma olmanýn verdiði avantajla karþýlanabilmektedir.
Firmamýzýn toplam kalite yönetimine verdiði önem ve bu alanda yaptýðý yatýrýmlar neticesinde, ürünlerimiz, OFFICIO markamýz ile Türk Standartlarý Enstitüsü kalite testlerinden geçmiþ ve sertifikalanmýþtýr. Bunun yanýnda firmamýz, ISO9001:2000 sertifikasýný, 2006 yýlý içerisinde yapýlan denetimler sonucunda almaya hak kazanmýþtýr. "Kalite Belgeleri" sayfamýzda ilgili sertifikalarý görüntüleyebilirsiniz.
Olasý iþbirliklerinde buluþmak dileði ve saygýlarýmýzla,
Safçelik Ofis Mobilyalarý