biþey daha var baz istasyonunun kurulmasýný istemeyenler cep telefonu kullanmasýnlar ozaman
http://www.ntvmsnbc.com/news/198240.jpg[/IMG]
biþey daha var baz istasyonunun kurulmasýný istemeyenler cep telefonu kullanmasýnlar ozaman
http://www.ntvmsnbc.com/news/198240.jpg[/IMG]
Made Ýn NizipLi
gökhan kardeþim elbette bu iþtede bir çýkar meselesi var .sor bakalaým kimin çatýsýnda kaç para almýþ kurulmasý için bu iþlerin tek sebebi paradýr para
miksam kardeþim öyle diyorsun ama orta ki kiþiler senin en yakýn akraban onlarýn kanser olmasýný ister misin?
telefon kullanmayýn diyorsun bence bunu ciddi söylemiyorsun lütfen elini vicdanýna koy ve bir normal vatandaþ gibi düþün o evin sahibi akraban olabilir sözüm yok ama onlarýn saðlýðý için düþün lütfen...
cevap yazan duyarlý arkadaþlarýma sonsuz teþekkürler...
memhet gül abim onu da sordum 1.5 milyar aylýk bir ücret karþýladýðýndamýþ...
taþ baþ tepesi en uygun alan ...sanýrým maliyet acýsýndan bundan kacýnýllýyor..ýnsan saglýgý önemli deðil..
gökhan'cýðým tüm halkýmýzý duyarlý olmaya davet ediyorsun gerçekten bravo, hep beraber duyarlýlýðýmýzý ve sesimizi duyurmalýyýz. Ancak ilk duyarlýlýk baz istasyonun kurulduðu evin sahibinden gelmeli..''ÇIKAR KARDEÞ ÞU TAKTIKLARINI'' demeli..Çünkü evsahibide bir NÝZÝPLÝ...Sorun galiba yine bizlerde!...
sitede bize karþý yapýlan bazý hareketlere ayný üslupla cevap vererek dostlarý kýrmaktansa (dost kalýp) yazmamayý yeðledik...DERVÝÞ DÖRTBUDAK
Hedef.. 5 FAKÜLTE 5000 ÖÐRENCÝ
Orada bir ahýr olsaydý ve koku yaysaydý, bütün mahalle bundan rahatsýz olur ayaða kalkardý, günde 10 tanesi ilgili birimleri arardý.
Fakat tehlikesi gözle görülemeyen bu tür olaylarý bu günü kurtarma telaþý ile hazmediyor ve gerekli tepkiyi göstermiyoruz.
Baz istasyonunun zararý varsa ki burada zararý olduðu söyleniyor, o zaman ilgili brimler uyarýlýrken bina sahiplerinide haberdar ve ikna etmek lazým.
Görüþleriniz bizim için önemlidir
0342 5171254
bence bütün sorun iþin maddiyat kýsmýnda firmalar evin sahibine cezbedici bir rakam önerince olanlar oluyor.
Ya Olduðun Gibi Görün...
Ya da Göründüðün Gibi Ol...
Sevgili arkadaþlar ben muhtar Dede KILIÇ .Ýmzalarýnýzý lütfen bana hiç çekinmeden ulaþtýrýn.Kardeþim olmazsa kim olursa olsun gerekeni yapýlýr.Konu yetkili yerlere iletilir.Sizler bu konuda müsterih olun.Yasak ve insan saðlýðýna zararlý ise ilk tepki benden gelir.
Muhtarým sizden bu güzel yazýyý görmek sizin görüþlere ne kadar saygý duyduðunuzun göstergesidir... Gerçekten çok saðolun...
Sizden bir þey rica ediyorum siz bu baz istasyonunun güvenlik raporuna ulaþýp bize bilgi verirseniz seviniriz...
Eðer bir zararý varsa en büyük zarar bu istasyonu damýna koyandadýr!
Sevgili arkadaþlar bu baz istasyonu kurulmazdan önce etüt yapýldý.Ýnsan saðlýðýna zararý olmadýðý her türlü raporun tarafýmýza yani muhtarlýðýmýza verileceði garanti edildi.Baz istasyyonu þu an monte aþamasýnda.Faaliyete geçmezden önce saðlýklý olma konusunda hertürlü raporun elimizde olacaðýndan hiç þüpheniz olmasýn.Zaten bu raporlar ve gerekli izinler olmadan faaliyete geçemez.Halkýmýzýn tepkilerini ve kaygýlarýný saygýyla karþýlýyor ve bu konuda gerekli giriþimleri yapmaktan hiçbir zaman ve hiçbir kimseden çekincem yoktur.2004 yýlýnda Fatih Sultan Mahallesinde ve AK-ÝÞ in çatýsýna ayný böyle baz istasyonu kuruldu.Biz muhtarlar olarak o zamanda tepkimizi koyduk.Yetkililer geldiler ve kontrollarýný yaptýlar.Ben buradanda bu konuda yetkilileri bu konuya duyarlý olmaya çaðýrýyorum.Saygýlarýmla.Dede KILIÇ.
Çok güzel bir konuya deðinmiþsiniz. O kadar çok saðlýðýmýzý etkileyen etken varki birde bu aktarýcý baz istasyonlarý kurulmasý dahada etkileyecektir. Biz bir önceki nesle oranla daha saðlýksýz bir hayat sürüyoruz. Gelecek nesiller ne yapacakbilinmez...
Konu mehmetkaplan tarafýndan (03.06.07 Saat 08:22 ) deðiþtirilmiþtir.
gelecek nesiller geçmiþin hatalarýndan ders çýkaracaklar miksam kardeþ...
Eðer yine daha yapacaksak býrakalým okullarý, bilimi...