HELALİN VAR BAÞAK HERHALDE KOLUNU KESKEN KANIN KESİN SARI LARCİVER AKAR
HELALİN VAR BAÞAK HERHALDE KOLUNU KESKEN KANIN KESİN SARI LARCİVER AKAR
AÞIKLARLA BAÞA ÇIKACAK GÜCÜN YOKSA EÐER AÞKA ÖYLEYSE NE DÝYE HAYRET EDÝYORSUN ETME HZ.MEVLANA
TEK KALP YETMİYOR BU İÞE GENCO KARDEÞİM BENİM ÖLÜMÜNE SEVDALI OLMAK GEREKİR
AÞIKLARLA BAÞA ÇIKACAK GÜCÜN YOKSA EÐER AÞKA ÖYLEYSE NE DÝYE HAYRET EDÝYORSUN ETME HZ.MEVLANA
bana laf bırakmamıssınız arkadaslar yaw bende sole dıım oleyse yaw ne mutlu fenerbahcelıyım dıyene NİZİPLİ GFB liler yasasın sarı kanaryam
supersın devrım yenımı kuruldu Nizip GFB lıler dernegı
Aþký Ya Yaþarsýn Yada Yazarsýn...
Diyen Þair Sonra da
Ne Yaza Bildik... Ne de Yaþayabildik...
Demiþ...
SaRýma LaRciverRt Ol...
bir fenerli 10 beşiktaşlı, 20 trabzonlu ve bütün cümbomlulara bedeldir.
çok guzel sozmus basak sevdım
Diyen Þair Sonra da
Demiþ...
SaRýma LaRciverRt Ol...
-HAYATTA FENERBAHÇEDEN BAÞKA HİÇBİRÞEYİ OLMAYAN BEN HAYATTA FENERBAHÇEDEN BAÞKA HERÞEYİ OLANA ACIRIM.......
davut kardes zaten basak gıbı bır FENERBAHCE taraftarı oldugndan dolayı gurur duyuyorum
Diyen Þair Sonra da
Demiþ...
SaRýma LaRciverRt Ol...
İÞTE 100. YILDA DESTAN BÖYLE YAZILIR HEM BAYAN BASKETBOL TAKIMI HEM ERKEK BESKETBOL TAKIMI HEMDE ÞANLI FUTBOL TAKIMIMIZ FENERBAHÇEMİZİN 100. YILINDA ÞAMPİYONLUKLAR YAÞATMIÞLATDIR BİZLERE HERKESE ÇOK TÞK EDERİM NİCE 100 YILLARA
Mühendishane-i Berri-i Hümayün -:--:- Ýstanbul
Taþtýn yine deli gönül sular gibi çaðlar mýsýn? Akdýn yine kanlý yaþým yollarýmý baðlar mýsýn?
Nidem elim ermez yare bulunmaz derdime çare? Oldum ilimden avare beni bundan eðler misin? (Yunus Emre)
sonra gerı merhamet gormek ıcın yapıyorsun o zaman nede olsa cınconlusun![]()
Diyen Þair Sonra da
Demiþ...
SaRýma LaRciverRt Ol...