HOCAM HAKLISINIZ BIZ BU BOYUTUNU DUSUNMEDEN SOYLEDIK
HOCAM HAKLISINIZ BIZ BU BOYUTUNU DUSUNMEDEN SOYLEDIK
Aþký Ya Yaþarsýn Yada Yazarsýn...
Diyen Þair Sonra da
Ne Yaza Bildik... Ne de Yaþayabildik...
Demiþ...
SaRýma LaRciverRt Ol...
ne özyurtu yaw töbe o okula gidilirmi hiç
en iyi okul özyurt diyenler gidip görsünler ondn snra knþsunlar
gidip görmemize gerek yok, ben de özyurtun ikinci mezunlarýndaným okulumdan memnunum, özyurta gitmeden önce 3 okul degiþtirmiþtim bu üç okulunda bana hiçbirþey ögretemediðini lise 2 ye kadar hiçbiþey ögrenmeden geldiðimi özyurta gidince anladým. orda insanlara hak ettiði degeri verdiklerini (insaný insan diye sevip saydýklarý) iki yýl okuyarak gördüm þahit oldum.herkesin düþüncesine saygým sonsuz ama kanaatimce nizipte en iyi okul ÖZYURT LÝSESÝ.
kendini adam etmek için ugraþmayanlar, baþkalarýnýn adamý olmaya mahkum olurlar...
En ii okul diye bir þeyin olmadýðý son zamanlarda çýkan birincilerden anlaþýlýyor..çalýþkan öðrenci nerde olursa olsun mutlaka baþarýlý oluyor..
En Iyi Okul Ihl
KANIMIZLA YÜKSELECEKSE MUHAMMED (S.A.V) DÝNÝ DURMAYIN KILIÇLAR DOÐRAYIN BÝZÝ
en iyi okul hiç tartýþmasýz hüseyin yalçýn çapan lisesi...bi okul sadece üniversiteye öðrenci yerleþtirdiði için ''iyi okul'' olmaz...biz hüseyin yalçýn çapan lisesinde çok þey öðrendik.yeri geldi muhittin hoca(ikizceli muhittin tiryaki) ile kawga ettik,yeri geldi uzaklaþtýrma cezasý aldýk herkese rezil olduk...3 yýllýk bi liseyi 5 yýlda bitirdik..neticede üniversiteli olduk ama ne yalçýn çapandaki acý tatlý anlarýmýzý unuttuk ne de pansiyonda geçirdiðimiz o günleri..nasýl unutulur...zira ilk kez orda aþýk olmuþtum...unutulmasý mümükün mü...
tabiikide en iyi okul hüseyin yalçýn çapan lisesi..bi okul sadece üniversiteye öðrenci yerleþtiridði için ''iyi okul'' olmaz...biz hüseyin yalçýn çapan lisesinde çok þey öðrendik,yeri geldi muhittin hoca(ikizceli)ile kawga ettik,uzaklaþtýrma cezasý aldýk herkese rezil olduk,yeri geldiokuldan arkadaþýmýz intihar etti die günlerce yas tuttuk okulca...3 yýllýk bi okulu(ben okurken 3 yýllýktý)5 yýlda bitirdik..sonunda üniversiteli olduk ama ne yalçýn çaopanda geçen acý ve tatlý anýlarýmýzý unuttuk nede pansiyondaki günlerimizi..o pansiyon yerli ve yabancý binlerce çocuðu barýndýrdý yýllarca(ben dahil)...nasýl unutulur....ilk kez orda aþýk olmuþtum...unutulmasý mümkün mü..(gene hatýrladým o kýzý,yarýnki final sýnawýna çalýþmicam)
Bence Cumhuriyet Ilk öðretim Okulu
özyurt özel Okul Olmasina Raðman Az Ders Veriliyor öbür Devlet Oukllari Daha çok Ders Görüyor
bence Özyurt
bencede herþey öðrencide biter okulun ii olup olmamasýnýn önemi yok denilecek kadar.herþey öðrencinin elindedir..
bence en iyi okul kýymeti bilinen okuldur tabiki HYÇL BENÝM ÝÇÝN ÇÜNKÜ O OKULA ÜVEY EVLAT GÝBÝ BAKILDIO YILLARDA BAZI NÝZÝP LÝSESÝ YÖNETÝÇÝLERÝ KENDÝLERÝNCE ÝDARECÝLÝK YAPIYORLAR OKULDA NE KADAR ÝÞE YARAMAZ DAHA DOÐRUSU MADDÝ DURUMU ÝYÝ OLMAYAN ÖGRENCÝLERÝ OKULDAN SÜRÜP ORAYA GÖNDERDÝLER VE BUNUN ADINADA EÐÝTÝM DEDÝLER BU ÖGRENCÝLERÝN GÜNAHI ÝÞDE O YÖNETÝÇLERÝNDÝRBU NEDENLE EN OKUL HYÇL DÝR.