ESKÝ NÝZÝP ORTA OKULU VE DAHA EVVELÝNDE ASKERÝ KIÞLA ÝMÝÞ. BAYA ESKÝ BÝR YAPI. LÝSEDEN TANIDIÐIM YOK AMA ORTAOKULKEN BAYA TANIDIÐIMIZ VARDI.
ESKÝ NÝZÝP ORTA OKULU VE DAHA EVVELÝNDE ASKERÝ KIÞLA ÝMÝÞ. BAYA ESKÝ BÝR YAPI. LÝSEDEN TANIDIÐIM YOK AMA ORTAOKULKEN BAYA TANIDIÐIMIZ VARDI.
SIKINTI YARATMA...!
VE ÞUNU DA BELÝRTMEK ÝSTÝYORUM GEÇEN SENEKÝ BÝLGÝ YARIÞMASINDA CUMHURÝYET LÝSESÝ ADINA BEN DE YARIÞTIM FAKAT ÇOK BÜYÜK BÝR HAKSIZLIK YAPILDI VE FÝNALE GÝDEMEDÝK AMA YÝNE DE YILMADIK YILMAYIZ DA ÞÝMDÝ 2.YÝZ VE 2 ANADOLU LÝSESÝNÝ ARKAMIZDA BIRAKTIK
GÝDERÝZ NUR YOLU ÝZDE GÝDERÝZ BÝR GÜN AKÞAM OLUR BÝZDE GÝDERÝZ
SUSKUNLUÐUN BEDELÝ,ÇARESÝZLÝÐÝN DÝYETÝ..
MEZUN DEÐÝLÝM AMA CUMHURÝYET LÝSESÝNDEYÝM
Vay be Ýbrahim Abinin burnunun dýbine kadar gittim tanýmamýþým... Demek ki þapka iyi bir kamuflaj olabiliyor diyen talep seni durdurup sana sorular soran ve bak ben seni tanýyrum deyip iþte sen de beni taný diyen kimdi diye kendi kendine sor bakalým.
arkadaþlar talep bey burnunun dibindekini deðil kendisiyle konuþaný tanýmýyor ve de mereak etmiyor...
Konu nizipli_mehmet tarafýndan (19.10.07 Saat 12:43 ) deðiþtirilmiþtir.
ÇOK HAKLISINIZ HOCAM TALEPE DUYRULUR
GEçen bir okulumuz Türkiyede derece yaptý. Þimdi bir düz lisemiz anadolu liseleri arasýndan sýyrýlýp 2. oluyor. Birde imam hatipin katsayý engeli kalkarsa çok güzel þeyler olacaktýr.
Tüm öðrencilerimizeve öðretmenlerimize baþarýlar.
Konu mehmetkaplan tarafýndan (31.05.07 Saat 17:58 ) deðiþtirilmiþtir.
Ýbrahim Abi merak etmiyorsun demiþssinde... Ýnsanýn baþýna ne gelirse meraktan gelir... Gerçi ben sana sordum "Valla abi tanýyamadým! Siz kimsiniz çýkaramadým? Yoksa Nizip.com'dan mý?" diye siz buna cevap vermediniz.... Neden acaba!
aynen katýlýyorum mesut abi sen 10-d sayýsaldaydýn yanlýþ hatýrlamýyorsam bu senede ben10-d sayýsal oldum.hepimize hayatta baþarýlar.
MEZUN DEÐÝLÝZ AMA CUMHURÝYET LÝSELÝYÝZ.
sayýn cumhuriyet lisesi mezunlarý abi ve ablalarýmýz nerdesiniz.GEÇMÝÞÝNÝZÝ UNUTMAYIN DERÝZ BÝZ SÝZE
Yaz Tatili çok sýkýcý Geçiyor Eðer Burda Olan Varsa Biraz Laflayalin Ya
Konu nizipli_mehmet tarafýndan (30.10.07 Saat 10:41 ) deðiþtirilmiþtir.
Eeeeeeeeee cumhuriyet Lisesinin Ilk Mezunlari Olmak çok Gurur Verici Diger Mezun Olan Arkadaþlarida Bekliyorum
slm arkadaþlar.günler sýkýcý geçiyor .biraz oyalanmak isteyenler buyrun buraya
ben cumhuriyet liseliyim