durun kardes ben geleyýmde sonra masada konusuruz ne ýcegýmýzý nasýl ýcecegýmýz![]()
durun kardes ben geleyýmde sonra masada konusuruz ne ýcegýmýzý nasýl ýcecegýmýz![]()
Aþký Ya Yaþarsýn Yada Yazarsýn...
Diyen Þair Sonra da
Ne Yaza Bildik... Ne de Yaþayabildik...
Demiþ...
SaRýma LaRciverRt Ol...
tamam süleyman dai plan hazýr saa þekerli lezzo...
benden erken gitmen imkansýz çarþambaya bileti aldým bile... hadi sahilde görüþürüz..
Mühendishane-i Berri-i Hümayün -:--:- Ýstanbul
Taþtýn yine deli gönül sular gibi çaðlar mýsýn? Akdýn yine kanlý yaþým yollarýmý baðlar mýsýn?
Nidem elim ermez yare bulunmaz derdime çare? Oldum ilimden avare beni bundan eðler misin? (Yunus Emre)
tamam gorusuruz ....
gýdým bende carsamba aksamýna býlet alým
Email geçersiz
tamam oyunuda haftaya c.tesi oynuyormuyuz![]()
Diyen Þair Sonra da
Demiþ...
SaRýma LaRciverRt Ol...
oynayalým c.tesi saat 2 de her zamanký yerýmýzde
Email geçersiz
bak hele bak vay sizin boyunuz posunuz devrilmeye...
burayý geyik sayfasý etmiþler len msn de konuþsananýza... orada kararlaþtýrýn
bak sizin yüzünüzden millet buraya gelmiy... ayip ayip ayip...
Mühendishane-i Berri-i Hümayün -:--:- Ýstanbul
Taþtýn yine deli gönül sular gibi çaðlar mýsýn? Akdýn yine kanlý yaþým yollarýmý baðlar mýsýn?
Nidem elim ermez yare bulunmaz derdime çare? Oldum ilimden avare beni bundan eðler misin? (Yunus Emre)
Sülo anladýk tamam gidiyosun nizibeama gidebilen var gidemeyen var deðil mi??
murat sen kalýcýmýsýn kardes
Diyen Þair Sonra da
Demiþ...
SaRýma LaRciverRt Ol...
murat haklýsýn býraz p... çýkardým iþin abartýk fazlasýyla gýdemeyenlerý hýç dusunemedým...
Email geçersiz
millet selam nbr siniz?cengiz geldin mi la?arkadaþlar sizleri özledim...fatma ayþe ne yapýyorsunuz?murat dayý ne zaman geliyorsun?haber et ha?uzun bir aradan sonra tekrar aranýzdayým
selam yusuf çok þükür Nizipteyim bugün geldim ayþeyi sorarsan onun gelmesine daha çok var.ben de özledim herkesi.inþallah antepe gelicem hilalin yanýna ozaman kararlaþtýralým da görüþürüz belki.bu arada baki ekremle görüþüyosan selam söyle.hadi kib
ÝNSANLIK ZOR ÝÞ...
ben zor gelicem bu gidiþle offf off fatmam benim yerimede çýkar nizibin tadýný canýmýn içi annemgile de ugra olur mu???
yusuf valla iyiyiz nasýl olsun finaller baþladý iþte...sýnavada az kaldý allah yardýmcýnýz olsun...
Aslýnda söylediklerimden çok sakladýklarýmda gizliyim ben bu yüzden anlamak için konuþtuklarýmdan çok sustuklarýma kulak ver!!!