mýksam yýne ýyý gunundesýn
Aþký Ya Yaþarsýn Yada Yazarsýn...
Diyen Þair Sonra da
Ne Yaza Bildik... Ne de Yaþayabildik...
Demiþ...
SaRýma LaRciverRt Ol...
AÞK GÖNLÜ FEDA ÝSTER, AÞK ÝKÝ GÖNÜL BÝR ÝSTER...
dostum sený burada gormek çok guzel
Diyen Þair Sonra da
Demiþ...
SaRýma LaRciverRt Ol...
AÞK ANLATILMAZ YAÞANIRRR.....
gorurum sen merak etme![]()
Diyen Þair Sonra da
Demiþ...
SaRýma LaRciverRt Ol...
501 - ask, nerede ve ne zaman mutluluk verdigini, nerede ve ne zaman aci verdigini bir turlu anlayamamaktir. sevgiliyi yasamak, mutlu etmek, aci vermek vb. dir ask... yani asiklik deliliktir.
502 - ask, sevdigin kisiye hayatini vermek ve sonsuza kadar ona guvenmek, gözlerine bakip kayip olmak.
503 - ask, sevmeyi bilene cennet bilmeyene cehennemdir
504 - ask,acýyla mutluluðu birarada yaþamaktýr...
505 - ask,anlatýlamaz degýldýr baksana herkez anlatmýs ask gorecelýdýr kýsýye gore degýsýr ve yasanýr
506 - ask,cok renkli bir cicektir ancak korkunc ucurumlarin kiyisindan yetisir .!!!
507 - ask,gida su oksijendir.kisacasi yasamin ta kendisi.
508 - ask,her güne yeni umutlarla uyanmanýn ve sýkýntýlý günleri bir an olsun unutabilmektir...
509 - ask,hiçbirseye aldýrýþ etmeden gönlünce yaþamaktýr.
510 - ask,iki kiþinin tek kiþi hale gelmesidir...
511 - ask,insanin karsisindakini idealine tipatip uymasada her yonuyle kabul etmesi demektir..
512 - ask,kýþilýgýnden ödün vermektir...
513 - ask,onsuz kendini boslukta hissetmektir
514 - ask,ortadan ikiye ayrilmaktir,diger parcanin yani sevdiginin her duygusal halinin seni direk ve ömurboyu etkilemesidir.
515 - ask,sýcak kumlardan soðuk sulara dalmaktýr.
516 - ask,ya ask diye birsey yoktur,yada simdiye kadar ben raslamadim,böyle ölume deger bir ask gôremdim ben,ask insanlari uydurmasidir bence,ask diye birsey yoktur
517 - ask. beni kalbinle sev dudaðýnla deðil beni sarhoþ et içkinle deðil aþk budur
518 - ask... kendini kaybetmektir
519 - ask...... tutsaklýktýr.. büyük bir .. heycandýr askk gercekten vardýr bunu benim gibi asýk olan bilir arkadas karsýlýksýz ask yasayan insanýn hic bir sucu yoktury???????????
520 - ask...kalplerde hem dogmak hemde olmekdir..!
521 - ask...karsindakini bulunmaz hint kumasi sanmaklaa onu elde etmek icin cabalamak arasinda gecen zamandir..vee cok kisa sürer bu zaman...
522 - ask.insanýn yasamaya ayýrdýðý zamanýn acýmasýzca tüketilmesidir
523 - ask; bahar'imdir.onun yanindayken bile onu özlemek, onunla soluk almak, onunla yiyip icmek ve ayrilali aylar olsada onun icin gözyasi dökmekdir.
524 - ask; 'ben'ý býrakýp, 'sen'dýyebýlmektýr her halukarda...
525 - ask; bir baskasini yureginde onemseme istegidir.
526 - ask; bir ömür senle yatan senle kalkan coook büyük bir duygudur.ama herkes bu duyguyu yasayamayabilir. sahsen ben bu olayý yasadým yani aþk'ý.
527 - ask; gözümde gözyasi,kalbimde yaradir...!!!
528 - ask; kalbinde gizli bir yaradir, acisiyla tatlisiyla sana dermedir
529 - ask; nereye baksan onu görmek, ne iþitsen onu duymak, nereye gitsen onunla olmaktýr.
530 - ask; recetesi ve ilaci olmayan bir hastaliktir. tek ilaci sevgilidir, ona sahip olmakta her hastanin harci degildir.
531 - ask; sevgilin yanýnda olmasa býle onu yanýnda hýssetmek, yanýndaymýs gýbý ona sadýk kalmak, ve sevgýlýye hep baglýlýk duymaktýr.
532 - ask; yeryüzünde ki bütün güzellikleri onun icin allah´tan dilemek ve gelmeyecegini bile bile beklemektir...
533 - ask;diyardan diyara koþan ceylandýr.bu ceylanýn adý demettir.demetsiz bir diyar tenesýrden ibarettir.kýsaca bu cumlelere izin veriyosa gönlüm aþký bulmuþtur demek.
534 - ask;hayatta yasanabilecek en güzelve en büyük tatlý bela dýr.seni cok seviyorum
535 - ask;insanin taaa derininde yasayan bisey dir!!! bagzen aci verir bagzen mutluluk bagzen huzur bagzende hasret cektirir!!!
536 - ask;karsýndaki olmaktýr..her zaman o olmaktýr.. baþka birþey yapamamaktýr..daha fazlasýnýn hiçbir zaman yetmemesidir..bu nedenle aský yasayan yok gibi..sözün kýsasý ask vardýr yasayan yoktur
537 - ask;mutluluk,sevinc,aci,hasret,tatli,aci,güzel,cirkin.....ask hayat demek.....asksiz dünya bedensiz insana benzer
538 - ask;onu gorunce elýndeký cok degerlý krýstal vazoyu yere dusurmektýr...
539 - ask;sacak altina siginmis bir sercenin kar taneleri arasinda ucusan tek bir beyaz tuyunu gorebilmektir
540 - ask;sevdýgýn ýcýn her ne zaman olursa olsun ölümü býle dahý göze almaktýr
541 - ask;sevgýyý olusturan yasanmasýný ve degerýný býlen vazgecýlmez býr tutkudur...
542 - ask;yepyeni kalabilen eski bir masaldir...
543 - ask? ...budur,yani kimsenin bilemeyecegi bisey, askin icindekiler ise
544 - ask? hersey hayat
545 - aska hic inanmayin arkadaslar
546 - aský hiç tatmadým ký nasýl anlatayým.
547 - aský sadece evlenýnceye kadar yasayayabýlýr ýnsanlar evlendýkden sonra ýmkansýz yasayamaz býter aský yasamak ýsteyenlere evlenmeden yasa
548 - aský sadece seven hizetebilir.aský seven ve terkedýlen daha da derinden bilmekdedir.
549 - aský tanýyan yasayan ýkýncý býrdunya yasýyor
550 - aský tarýf etmek zordur herkesýn ask anlayýsý farklýdýr... ask benlýgý saran tek duygu;bazen acý bazen mutluluktur ask...sevmeyý ögerten ama unutmayý ögretmeyendýr ask!!!!!
Made Ýn NizipLi
551 - aský tarif edemem ki .. o sadece onunla olunca çok harika , onsuz olunca acayip saçmalamaktýr...
552 - askýn gýzemý desýfre edýlemedýgý ýcýn yuz yýllardýr cazýbesýný koruyor.
553 - askýn gözü kördur ve yanýnda çýlgýnlýk vardýr
554 - askýn tarýfý olmaz.....
555 - askýnsaný genc yasta olduren katýldýr ask sevý lene gurur sevýpte sevýlmeyene olumdur serserý
556 - aski bilen birileri varsa bana anlatsinlar duydugum kadariyla mezara girmek gibi birseymis...
557 - aski herkese tavsiye ederim....
558 - aski yasadigimizi düsünürüz ama yasadigimiz ask degildir, aska ulasmak cok zordur.herhalde kimse kimsenin askina layik degildir...
559 - aski yasamak cok baska peki tek tarafli seversen ne olur sonu olmayan bir ask.ama inaniyorum ki bir gün benim farkima varicaksin ama cok gec olicak.
560 - askimi? o uc harflýk seyý sevenlere sormalý bence
561 - askin ne oldugunu dunyada en buyuk bilim adamlari bile bulamamis askin bazisi tatli bazisi ise aci onun icin ne kadar aski anlatmaya calissakta boooss
562 - askin ne oldugunu simdiye kadar kimse cikaramamistir.cünkü ask bilinmez biryes
563 - askin tarifi yoktur yasanilir,......
564 - askkk sade ve sadece heyecandýr
565 - askm1 one ya valla ben bilmiyorum ama bilmemek ay1p degil ögrenmemek ay1p elbet birgün ögrenirim
566 - askmý? ask sevmek sevýlmek güvenmek güvenýlmek saymak sayýlmak ýstemek ýstenmek
567 - askmi tam olarak bende bilmiyorum ama ogrenkem isterim eger ask varsa bu gunyada.kolay gelsin asik olan insanlara?????
568 - askmi??? paylastikca cogalan tek seyin ask ve sevgi oldugunu unutmayin ve sevginizi daima cogaltin!!!!
569 - -ask-ne-mi?... büyük bir yalan... sonunda sadece umutla kalabiliyorsun... aciyla tek basindasin tek aciyla...
570 - asla anlatilmayacak hikayedir
571 - asla varolmayandýr...
572 - aslýnda aþkýn tanýmýnýn tam olarak yapýlabilecegine inanmýorm(nekadar klasik bi cewap ama
573 - aslýnda bazen dünyanýn en güzel þeyi olup bazende dünyanýn en berbat duygusudur.ama çooooooook ama çooooook süper biþeydir
574 - aslýnda tarifi herkesçe deðiþiktir.aþk sewginin baðlarýnýn kuwwetlenmiþidir.o kiþiye öylesine baðlanýrsýn ki sanki onsuz hayat yokmuþ gibi gelir kiþiye.(ayný bana olduðu gibi)
575 - asssk ýgrenc býrseydýr sen seversýn o sevmez
576 - aþýk allah nimetlerindendir emanettir aþk tarifi olmayan tatlýdýr tarifi bende 1 tutam sevgi 1 tutam anlayýþ 1 tutam hasret 1 tutam özlem hepsini karýþtýr^^aþk^^
577 - aþýk insanýn kalbindeki duygular gözlerine ve yüzüne yansýr. gerçekten aþýk olan insan hiç olmadýðý kadar güzelleþir.
578 - aþýk olanýn anlayacaðý bir þeydir
579 - aþýk oldugun kiþide yok olmaktýr !!! veyine ,,onda'' var olmaktýr !!!
580 - aþýk olduðum zaman kendimi kötü hissediyorum miðde bulantýsý gibi biþey olsa gerek
581 - aþýk olduðun kiþinin seni sevmediðini bile bile ona ölesiye tapmaktýr
582 - aþýk olduðunuzda anlarsýnýz...
583 - aþýk olmak ilk baþlarda güzeldir,sonra beraber olursunuz,elde ettiðiniz zaman aþk biter.sonra sevgi baþlar.sonra ayrýlýk.sonra da dayanýlmaz bir acý....(þu an benim çektiðim gibi)
584 - aþýk olmak iyi hoþtur ama cogu zaman karsýlýksýz oldugu için insaný icinden yakar
585 - aþýk olmalýsn ama ona cok deger verirsen ya kendini maf edersin yada onu
586 - aþýk olunca hiç bir þeyi görmemektir
587 - aþk hayatý bir ucundan görmek
588 - aþk iki kiþinin gerçekten ve tertemiz duygulara sahip olup bir ömür boyu süren kalbin özlemi hasreti sevgisi kýsaca kalbin romanýdýr.
589 - aþk pek fazla birþey degüldir.yani aþk avareliktir
590 - aþk sevdigin kiþiye acý çektirmek benim gibi
591 - aþk sevdiðin insaný gördügünde vucudunun ucundaki tüðün den alýp týrnak ucuna kadar hissettiðin duygu
592 - aþk seveceðin kiþiyle yaþayacaðýn aklýna gelen herþey iyi veya kötü ama aþksýz yaþanmaz ah aþkým ah seni çok seviyorum crazy gýrl
593 - aþk þeydir ýýýýý neydi yav aþk þey dir þey he iþte ondan anlýyana davul zurna hesabý
594 - aþk "o"dur.
595 - aþk (o=nda kaybolmaktýr.onu görünce kalbin tatlý tatlý atýþýdýr
596 - aþk , ayný anda hem aðlamak hem de gülmektir ayný anda hem yýkýlmak hem de dimdik ayakta durmaktýr yani aþk imkansýza ulaþmaktýr ...
597 - aþk , uðrunda yerküreyi dahi kollarýnýn üzerinde taþýyabilme gücünü hissetmektir.
598 - aþk ,iki kiþi arasýnda veya tek taraflýsevgi ve vazgeçilmez bir þeydir.
599 - aþk ..... gibi güzel bir kýza açýlabilmek ve onun yanýnda olabilmektir.
600 - 'aþk' ; baharým gelmezse ve gözyaþlarým türbelere takýlýrda akmaz ise bilki ben aþkýma doymamýþ bie yerdeyim...
Made Ýn NizipLi
vay be miksam sen tam bir aþýksýn heralde...
Konu Mustafa Bilici tarafýndan (03.06.07 Saat 07:51 ) deðiþtirilmiþtir.