arkadaþlar öncelikle bu konuyu okuyan herkese saygýlarýmý sunarým. konu baþlýðý sakýn size yanlýþ çaðýrýþýmlarda bulunmasýn. ben þu konuya deðinmek istiyorum antep fýstýðýnýn deðeri ve önemi. biliyorsunuz ki bu bölgemizin bel kemiði fýstýktýr.karadenizin ise fýndýk.yalnýz benim dikkatimi çeken ve beni hep rahatsýz eden bir konu var. reklam.evet reklam .hergün televizyonlarda karþýnýza çýkýyordur aga nigi naga nigi diye bir reklam.helal olsun adamlara adamlar resmen ürününü tanýtmak ve deðerini kazandýrmak için herþeyi yapýyorlar ve deðerde kazanýyor.dikkatimi çeken þu. bizim bu fýstýðýn fýndýktan daha çok deðerli ve kýymetli olduðunu herkes bilir ama baktýðýmýzda en çok raðbet gören fýndýktýr.düþünüyorum þimdi ben.neden bizde böle reklamlar yok neden böyle iç açýcý bir giriþim yok.reklam deyip geçmeyelim arkadaþlar bunun önemini hepimiz biliyoruz.ama maalesef böle bir reklam bizde yok.benim anlatmak istediðim þu. neden birgün reklamlarda aga nigi naga nigi nin yerine HEY FISTIK YERÝM SENÝ (yanlýþ anlaþýlmasýn lütfen bizim gerçek fýstýktan bahsediyorum) diye bir reklam bomba gibi düþmesin televizyonlara.bellimi olur .haydi hayýrlýsý![]()