kardeþim seni söylemedim diye kýzma sen baþka yerdesin[( o kendini bilir )]
http://sonsuznur.gelecekonline.com/gül2b.jpg[/IMG]
kardeþim seni söylemedim diye kýzma sen baþka yerdesin[( o kendini bilir )]
http://sonsuznur.gelecekonline.com/gül2b.jpg[/IMG]
Made Ýn NizipLi
SEVGÝLÝ BAÞAK BÜTÜN GÜLLER SANA.SELAMLAR
SEN BENDE BEN ÖLÜRSEM ÖLÜRSÜN
SEN ÖLÜRSEN BEN ZATEN ÖLÜRÜM
1)metal abýme
2)asý ve mavýye
3)murat cetýne
Aþký Ya Yaþarsýn Yada Yazarsýn...
Diyen Þair Sonra da
Ne Yaza Bildik... Ne de Yaþayabildik...
Demiþ...
SaRýma LaRciverRt Ol...
Pirate382,burada kimsenin torpile ihtiyacý ben sadece bu siteye kendimce en çok katkýda bulunanlarý yazdým..Burada orhan çelik ve adminin katkýlarýna hiç birimiz yetiþemeyiz bence...
PEKÝ DERVÝÞ, AHMET AKSOY HAK ETMÝYORMU AMCA OÐLUNA TORPÝL GEÇME SÝTEYE BÝLE GÝRMÝYOR ORHAN BEY VE ADMÝNE BÝRÞEY DEDÝÐÝMÝZ YOK.:)
1)syn.ADMIN MEHMET'ten alýntý
2)OKYANUS_27
3)ESENTO
Sevgili kardeþim,Mehmet teþekkür ederim.benden sana kucak dolusu sevgiler...![]()
Cümleler doðrudur sen doðru isen,
Doðruluk bulunmaz sen eðri isen.YUNUS EMRE
-Masum cocuk Huzeyfe'ye<
-Kayip olan Helin'e
-Sitedeki herkese
Mor dünya gökyüzünü kiskanirmi$casina vurur kendini buLutLarin bo$Luguna,-
CANLARA(ONLAR KENDÝNÝ BÝLÝR)
PÝRATE382
MURNES
BEN BÝTANE FAZLA ALIP ÖZLE BÝRÝNE ARMAÐAN ETCEM(KENDÝME)
))))))))))))))))
HAYAL DÜNYASI
Bir insan varmýþ.Daima insanca yaþamak için çalýþmýþ.Yaþadýðý dünyayý deðiþtirmek için savaþmýþ.Ve baþarmýþ da.Gerisini siz getirin çünkü böyle bir dünya ve böyle etkili bir insan ne yazýk ki kalmadý...
Keþke mutluluklar,bitmeyen aþklar sadece hikayelerde olmasada gerçek yaþamda olsa sizcede öyle deðil mi?
NERDE TRAK ORDA BIRAK...
FORUMUN EN KARÝZMA ERKEÐÝ BENÝM. ÝTÝRAZI OLAN YAZILI BEYANDA BULUNSUN( TABÝ DÝKKATE ALIRSAM :))
ben oynamam banane bananee ne yani bana gül yokmuu bende allayýn bir kuluyum tamam sürüne sürüne ölebilirim de ama bir gül kadar deðerimiz yokmuþþ burda:(((
HAYAL DÜNYASI
Bir insan varmýþ.Daima insanca yaþamak için çalýþmýþ.Yaþadýðý dünyayý deðiþtirmek için savaþmýþ.Ve baþarmýþ da.Gerisini siz getirin çünkü böyle bir dünya ve böyle etkili bir insan ne yazýk ki kalmadý...
Keþke mutluluklar,bitmeyen aþklar sadece hikayelerde olmasada gerçek yaþamda olsa sizcede öyle deðil mi?
NERDE TRAK ORDA BIRAK...
FORUMUN EN KARÝZMA ERKEÐÝ BENÝM. ÝTÝRAZI OLAN YAZILI BEYANDA BULUNSUN( TABÝ DÝKKATE ALIRSAM :))