Ben biraz genç kusak kalýyorum sizlerin yanýnda.2002 mezunuyum. lakabýmý bilipte tanýmayan arkaslar ve abiler herkese selamlar olsun. hasan akpak.
Ben biraz genç kusak kalýyorum sizlerin yanýnda.2002 mezunuyum. lakabýmý bilipte tanýmayan arkaslar ve abiler herkese selamlar olsun. hasan akpak.
Konu nizipli_mehmet tarafýndan (25.10.07 Saat 08:09 ) deðiþtirilmiþtir.
Sorun deðil. Ben de 200 mezunuyum. Siteye hoþ geldin.
alýntý:
kepetto?:
Konu nizipli_mehmet tarafýndan (25.10.07 Saat 08:10 ) deðiþtirilmiþtir.
bireysel emekli, sadece üye...
hasan çapan mezunu deðilim ama bahçesinde çooooooooookkkkkk top oynadým hele o bekçi bizi hep kovalardý daha varmý yokmu bilmiyom
selam arkadaþlar bende 98-99 sezonu bu okuldan kurtulanlardaným.ama yýne de ýnsan ozluyor o arkadaslýklarý nerde sýmdý o 6/B liler nerde oyle býr sýnýf ne geldý bu zamana kadar ne de gelýr. he unutmadan duydum ký okulda 6/B yazýlý tabelayý arýyorlarmýs bosuna aramayýn o bende lojmana astýmBaktýkca okulumu hatýrlýyom.
Allah' a emanet olun
Saygýlarýmla...
Biz hep buradayýz. Sizi de bekleriz.
bireysel emekli, sadece üye...
selamünaleykum ben 97 mezunuyum galiba yaþlanýyorum bizimkilerin miladý dolmuþ . eeeee gençler n'aber
bütün h.a.l mezunlarýna selamlar....![]()
Apocan yaþlanmak ne kelime yav! daha yaþýn kaç... ben oðuz.... o okulu biz açtýk, aðaçlarý biz diktik, en iyi öðretmenleri biz gördük. bizden þanslýsý yok.
Eþkýya dünyaya hükümdar olmaz.