gercektende çok guzel ya nýzýpte ne kadar akrobasý yapan kýsý warmýs hem 23 nýsan resmlerýnde hemde 19 mayýs resýmlerýnde goruldugu gýbý
gercektende çok guzel ya nýzýpte ne kadar akrobasý yapan kýsý warmýs hem 23 nýsan resmlerýnde hemde 19 mayýs resýmlerýnde goruldugu gýbý
Aþký Ya Yaþarsýn Yada Yazarsýn...
Diyen Þair Sonra da
Ne Yaza Bildik... Ne de Yaþayabildik...
Demiþ...
SaRýma LaRciverRt Ol...
güzel kareler yakalanmýþ elinize saðlýk
19 mayýs karelerinde olduðu gibi bu fotoðraflarda da biraz blur var. Neden böyle? Bence fotoðrafý ham þeklinde atarsanýz daha iyi olur.
bireysel emekli, sadece üye...
arkadaþlar ben bu bayraktaki kýrmýzý renkteki canlýlýðý hiç bir yerde görmedim arkadaþýmýz bizi bu konuda aydýnlatsýn da biz de öðrenelim... bilmemek ayýp deðil öðretmemek ayýp...
Ýbrahim Abi Yüce Bayraðýmýzýn kan kadar kýrmýzý olmasý anlaþýlan hoþuna gitmedi! Öðreteyim sana nasýl yaptýðýmý. PS'de bir plug-in var. Resimlere canlýlýk verirken öte yandan da kareleri kullanýlmaz hale getiriyor. Ýþte böyle yaptým... Sanmayýn ki orjinal halleri kötü. Orjinal halleri bunlardan kat kat iyi ama bunu yapmakta bir amacým var![]()
Emek sarfedilip bizlere sunulan böylesi eserlerle bir nebze de olsa Vatan hasretini gideriyoruz, þükranlarýmý sunarým
Pala kardeþim benim.... Hasretinizi bir nebzede olsa dindirebildiðim için ne mutlu bana....