erik tavasýnýn sadece eriklerini ve sarýmsaðýný yerim.bu yemekten pek hoþlanmam.
erik tavasýnýn sadece eriklerini ve sarýmsaðýný yerim.bu yemekten pek hoþlanmam.
Cümleler doðrudur sen doðru isen,
Doðruluk bulunmaz sen eðri isen.YUNUS EMRE
patlican kebabýný severim.mangalda daha güzel olur.
Cümleler doðrudur sen doðru isen,
Doðruluk bulunmaz sen eðri isen.YUNUS EMRE
mangalda olunca beným babamýn ustune tanýmam kýmseyý super yapar
Aþký Ya Yaþarsýn Yada Yazarsýn...
Diyen Þair Sonra da
Ne Yaza Bildik... Ne de Yaþayabildik...
Demiþ...
SaRýma LaRciverRt Ol...
Eskiden bir orhan abi yapardý böyle hainlikleri þimdi üyeler hep birden saldýrýyor...
yazýk deðil mi üleyn o öðrenci mahlukatlarýna.... eeeeeeyyyy bütün öðrenci mahlukatlarý duyun sesimi bu komployu düzenleyenleri sað býrakmayýn...
Mühendishane-i Berri-i Hümayün -:--:- Ýstanbul
Taþtýn yine deli gönül sular gibi çaðlar mýsýn? Akdýn yine kanlý yaþým yollarýmý baðlar mýsýn?
Nidem elim ermez yare bulunmaz derdime çare? Oldum ilimden avare beni bundan eðler misin? (Yunus Emre)
Cengiz sana inat evde yapýlan yemeklerin resimlerini günlük atacam. Haberin olsun.![]()
Ben kimim..?
HER IRK IRKIM OLMUÞ…HER RENK RENGÝM, HER DÝL DÝLÝM OLMUÞ…IRKÇILIÐIN GÝREMEDÝÐÝ YÜREÐÝMDEN SOR BENÝ..KÝM OLDUÐUMU MERAK EDÝYORSAN KAFKAS KARTALI ÞEYH ÞAMÝLDEN,
KUDÜS FATÝHÝ SELAHADDÝN EYYÜBÝDEN SOR BENÝ..
orhancelik27@windowslive.com
sakýn ha orhan abi atmayasýn... aksam yaklasýyo zaten acýktýk
Email geçersiz
Aðzýmýzýn suyu aktý ya erik çýktý ama ben daha bir tavasýný bile yiyemedim..yok mu davet eden....
Hepsi sizin olsun ben hiçbirini almim bana çay ekmek yeter
HALKA HÝZMET HAKKA HÝZMETTÝR ÇEVRE DOSTLARI GELÝYOR
MENGER
kardes bu yemekler warken cayý netmelý sende rejýmdeysen ayrý mesele
Aþký Ya Yaþarsýn Yada Yazarsýn...
Diyen Þair Sonra da
Ne Yaza Bildik... Ne de Yaþayabildik...
Demiþ...
SaRýma LaRciverRt Ol...
abooooooo le yorum erik tavasý da hayla olur yaaaw ! bildigiiiz kimi deel haaa.þindikten diþim kamaþtý leee
PATLICAN KEBABINA BÝTTÝM.SELAMLAR
SEN BENDE BEN ÖLÜRSEM ÖLÜRSÜN
SEN ÖLÜRSEN BEN ZATEN ÖLÜRÜM
arzuhalci dai sakin ol yemek herkese yeter...
orhan abi sen her gün yediðini atacaksan ben razýyým dayanýrým... (sonra git huzayfeden papaz ol!)
baþak kardeþ inþallah gidersin zaten sýnava da az kaldý baþarýlar... (tabi bu sene giriyorsan)
Mühendishane-i Berri-i Hümayün -:--:- Ýstanbul
Taþtýn yine deli gönül sular gibi çaðlar mýsýn? Akdýn yine kanlý yaþým yollarýmý baðlar mýsýn?
Nidem elim ermez yare bulunmaz derdime çare? Oldum ilimden avare beni bundan eðler misin? (Yunus Emre)
valla o gün saðolsun býr abýmýz ta buraya(tabii þimdi nereye dýyorsunuzOrdu ya) erýgý ve sarýmsagý Nýzýp ten getýrdý bende yaptým ama oyle býr ozlemýsýz ký hemserýmle nasýl yedýk hýc sormayýn hele sarýmsagýnýda býraz fazla koydum
yav nerde Nýzýp yemeklerý valla bu karadenýzlýler hýc yemekten anlamýyorlar sadece ot yýyorlar
afiyet olsun.....