MESLEK YÜKSEK OKULU KÜTÜPHANESÝNE KATKILARINIZI BEKLÝYORUZ.
Bilindigi gibi Nizip Meslek Yüksek Okulu bünyesinde bir kütüphane oluþturma çabamýz mevcuttur.Nitelikli ögrenci yetiþtirmek ve Kýsýtlý olan kitap kaynaklarýný zenginleþtirmek amacý ile Nizip halkýndan bu konuda maddi ve manevi destekler bekliyoruz.Gerek kitap yardýmý ve gerekse bu amaç için kurulan dernegimize maddi desteklerinizi esirgemiyeceginizi ümit ediyoruz.Kütüphanemize ihtiyaç duyulan kitap listesini konu baþlýklarý halinde aþaðýda sunuyoruz.Maddi destek vermek isteyenler için hesap numarasý izip Meslek Yüksekokulu Güçlendirme ve Geliþtirme Derneði vakýflar bankasý Nizip þubesi 02014485 nolu hesabý açýlmýþtýr.Tüm katký ve çabalar için okul adýna þimdiden teþekkürlerimizi sunuyoruz.
Kitap baðýþý yapmak isteyenler için de kitap listesi aþaðýdadýr.
KÜTÜPHANE ÝÇÝN ÝHTÝYAÇ DUYULAN KAYNAKLARA ÝLÝÞKÝN ALANLAR
1. ÝÞLETME – MUHASEBE – BÜRO YÖNETÝMÝ
a.Yönetim bilimleri (yönetim organizasyon, iþletme yönetim, insan kay. Yön., üretim yön. Giriþimcilik ve küçük iþletme yönetimi).
b.Finans ve Finansal yönetim, Çalýþma sermayesi
c.Muhasebe (Genel, dönem sonu, maliyet, banka, þirketler, yönetim, enflasyon muh)
d.Vergi sistemi-uygulamalarý
e.Ýktisat (makro, mikro, para banka )
f.Hukuk (Genel, Ticari, Borçlar, Ýþ hukuku, vergi kanunlarý )
g.Dýþ ticaret iþlemleri
h.Elektronik ticaret, masa üstü yayýncýlýk
i.Pazarlama
j.Toplam kalite yönetimi
k.Kooperatifçilik ve muhasebesi
l.Halkla iliþkiler
m.Kamu maliyesi
n.Muhasebe sistemleri ve organizasyonu
o.Muhasebe denetimi
p.Sekreterlik, protokol bilgisi, iletiþim, çalýþma psikolojisi, yazýþma teknikleri, dosyalama teknikleri, büro makineleri, etkili sunum teknikleri, zaman yönetimi, yönetici asistanlýðý, kamu yapýsý, kriz yönetimi, stres yönetimi, yönetim biliþim sistemleri, hýzlý yazma-okuma teknikleri,
2. GIDA TEKNOLOJÝSÝ – YAÐ ENDÜSTRÝSÝ – ANTEP FISTIÐI TARIMI VE TEKN.
a.Kimya, gýda kimyasý, yað kimyasý
b.Gýda mikrobiyolojisi
c.Gýda katký maddeleri
d.Gýda ambalajlama ve depolama
e.Gýda kalite kontrol
f.Gýda hijyen, gýda zehirlenmeleri,
g.Beslenme
h.Konserve, donmuþ besinler
i.Enzim
j.Hububat
k.Et ürünleri, süt ürünleri,
l.Kalite standartlarý
m.Fermantasyon teknolojisi
n.Zeytin, zeytin yaðý
o.Ýçecek teknolojisi
p.Yað ve saðlýk
q.Sabun, tereyaðý, uçucu yaðlar, katý yaðlar
r.Tarým, tarýmsal ekoloji, meyvecilik, bitki fizyolojisi, toprak bilimi, meteoroloji
s.Fidan, aþý, sulama, genetik, bitki ýslahý, budama, gübreleme,
3- KÜLTÜREL VE BÝLÝMSEL ANSÝKLOPEDÝ VE DERGÝLER
4- DÝÐER
Arþ.Gör.Yavuz AKÇÝ
Nizip Meslek Yüksek Okulu
Ýktisadi ve Ýdari Programlar Bölümü Baþkaný
akci@gantep.edu.tr
Tel: 03425181600
Fax: 03425181601