talip kardeþ gerçekten iyi bir fotoðrafçý onu kutluyorum. Gelecek yarýþmalarda inþallah baþarýlý olur...
Firasetin resmine gelince
![]()
Bu resim G.antep’in Nizip ilçesinde çekildi...
Nesli tükenen semerci ustalarýndan...
Tarým motorla olmaya baþladý süreden belli sayýlarý azalan semerci ustalarýn bir tanesi...
Yýllarýn verdiði yorgunlukla Kýyýkla(elinde ucu sivri çelikten yapýlmýþ alet) keteneyi(tarla sürerken atlarýn boyunlarýna konan bir takým ) diken bir zanaatkarýmýz...
Ellerinin içindeki nasýrlarý görünce tüylerim diken diken oldu...
Yorumu buydu![]()
Maþallah kendim adýma böyle bir konuya çok sevindim eleþtiri dedikleri þey bu olsa gerek...
Firaset mükemmelsin kardeþim benim.
Talip kardeþ bu kadar kýymetli insaný bir arada bulmuþsun bence istifade etmen lazým. Þu ana kadar yazýlan mesajlara bak, sana resimlerinden dolayý ne kadar teþekkür eden var. Gereken yerde "bak fotoðrafýnýn þurasý böyle olmuþ düzeltirsen daha iyi olur" diyenlerde var. Sence bu kadar güzel muhabbetlerin arasýna yaptýðýn o yersiz eleþtiriler güzel gidiyormu ??
Mühendishane-i Berri-i Hümayün -:--:- Ýstanbul
Taþtýn yine deli gönül sular gibi çaðlar mýsýn? Akdýn yine kanlý yaþým yollarýmý baðlar mýsýn?
Nidem elim ermez yare bulunmaz derdime çare? Oldum ilimden avare beni bundan eðler misin? (Yunus Emre)
Bu mesaj Thalep tarafýndan editlenmiþtir. Thalep için artýk bu konu kapanmýþtýr. Herkese Meslek hayatýnda baþarýlar diler, mutlu bir ömür dilerim...
Konu Thalep tarafýndan (30.05.07 Saat 06:44 ) deðiþtirilmiþtir.
Site Yönetimi Bu yarýþmada Dereceye giren arkadaþlara Ödüller Verilecek mi
Yani orhan çelik plaketleri ben hazýrlayacam demiþti acaba hazýrlanmadý mý...
En kýsa zamanda Nizip.com üyeleri olarak bu ödülü alan arkadaþlarýn fotoðraflarýný Plaketleri ile beraber görmek isteriz...
Böyle olunca gelecek yarýþmaya daha þevkle hazýrlanýrýz
saygýlar...