Mahmut hocamý ve milli eðtim çalýþanlarýný tebrik ediyorum. Allah razi olsun. Hizmetteki aþk ve þevklerininkýrýlmadan devamýný temenni ediyorum..
Mahmut hocamý ve milli eðtim çalýþanlarýný tebrik ediyorum. Allah razi olsun. Hizmetteki aþk ve þevklerininkýrýlmadan devamýný temenni ediyorum..
coþkun bey,milli eðitimde çok super bir çalýþma var,gerçekten kutlarým.sayin kurt süper ekiple ,süper çalýþýyor
resimleri milli eðitim sitesinden almýþtýk. Metin beyin resminide bulursak onuda ekleriz Ýnþaallah
Görüþleriniz bizim için önemlidir
0342 5171254
dostlar bence þu an fotoraf koymayalým.çünkü metin bey ,gerçekten gölge kahraman.o harika bir yönetici,biz onunla gurur duyuyoruz.siz merak etmeyin.sevgiler
Þimdi ki Milli Eðitim Müdürü göreve geleli 4 yýl mý oldu?Bu kýsa sürede Nizip'imizde ki okullarý gerçekten güzelleþtirmiþ.Ýnþallah öðrencilerimiz bu yapýlan yenilikleri gelecek nesillere saðlam olarak býrakýrlar. Çünkü þuan kullananlar gelecekte okuyacak öðrencilerimizin emanetçileridir.....
Nizip emin ellerde
arkadaþlar herkese yürek dolu selamlar...
..........................................
Edit Admin
Þimdi bu adamlar, beðendikleri kurumlara teþekkür etmekle yanlýþmý yapýyorlar. Sende tenkit etmen gerekiyorsa, tenkit et. Olabilir, bunlarýn görmedikleri birþey vardýr. Sen görmüþsündür, yaz ozaman.
admin
eleþtirmek için deðil deðiþtirmek için var olalým...
<p align="left" KAPLUMBAÐA ÝLE TAVÞAN
Kaplumbaða ile tavþan bir yarýþ kararý almýþlar.Tavþan yarýþ yapacaklarý mesafeyi önceden gidip kontrol etmiþ, demiþ ki:
-Kaplumbaða bu yolu ancak 3 günde gelir ben bu mesafeyi 1 saatte gelirim.
Yarýþ baþlamýþ tavþan 1 saatte koþmuþ bitiþe gelmiþ ve bir aðacýn gölgesinde uyumuþ. 3 gün geçmiþ ama kaplumbaða hala ortalarda yok 4 gün olmuþ yok 5 gün olmuþ yok, 6. günün sonunda bakmýþkine kaplumbaða yavaþ yavaþ karþýdan geliyor.
Tavþan hemen kaplumbaðanýn yanýna gelerek :
-Kaplumbaða kardeþ tamam yarýþýn galibi baþtan belliydi ama sen bu yolu benim hesabýma göre 3 günde gelirdin ne oldu" demiþ.Kaplumbaða:
-Sorma tavþan kardeþ ben yoluma devam ederken ileriyi göstererek o. çocuklardan biri bana tekme vurdu ters döndüm. 3 günde ancak ayaklarýmýn üstüne dönebildim.Tavþan
-Doðru tavþan kardeþ bende hesabýmda o. çocuðu düþünememiþtim.
"Arkadaþlar hakikaten Nizip'te bir hizmet yapýlmaya çalýþýlýyor elimizden geldiði kadar bizlerde yardýmcý olalým.O. çocuklardan olmayalým".Saygýlar.........
.
SAYIN MAHMUT HOCAMA,CENGÝZ GÜNDEÞ HOCAMA VE METÝN HOCAMA TEÞEKÜRLER EDERÝM.BAÞARILARININ DEVAMINI DÝLERÝM.
Karanliga Bir ISIKta Sen Yak...
www.nizip.com\' a ve
www.nizipbelediyesi.com \'a nizipi tanitimlarindan dolayi tesekürler...
hoþ oliy
Mühendishane-i Berri-i Hümayün -:--:- Ýstanbul
Taþtýn yine deli gönül sular gibi çaðlar mýsýn? Akdýn yine kanlý yaþým yollarýmý baðlar mýsýn?
Nidem elim ermez yare bulunmaz derdime çare? Oldum ilimden avare beni bundan eðler misin? (Yunus Emre)
Nizip milli eðitim müdürü ve ekibini kutlarým.Gerçekten okullarý çok modern duruma getirmiþler.Ayrýca bizi bilgilendirdiði için Huzura teþekkür ederim.
Güzel Nizip'in güzel insanlarý; çocuklarýmýz en modern dersliklerde eðitim görme hakkýna sahiptir.Bu okullarý görünce keþke bu dönemde öðrenci olsaydým hayali geçti aklýmdan.
Ama olsun yine bu okullarda okuyacak olan bizim evlatlarýmýz.Emeði geçenlerden Allah razý olsun.
Emeði geçen herkese teþekkür ediyorum. Yavrularýmýz daha çaðdaþ ve kaliteli bir eðitime kavuþurlar Ýnþallah.
Okullarýmýz gerçekten hoþ olmuþ.
Resimlerde gördüðüme inanamadým. Okullar ne güzel olmuþ.
Nizipte marfoglu anadolu lisesi nerde