dün akþam kahke piþince apartman öyle koktuki mis gibi.annem bugün komþularada verdi
keske býzde sýzýn komsu olsaydýk hemde ogrencýyken o zaman annen sýze pýsen her yemekten ogrencýlere yaný býze getýrýrýdý o zaman yemek yapma sorunumuz olmazdý ne guzel![]()
![]()
Aþký Ya Yaþarsýn Yada Yazarsýn...
Diyen Þair Sonra da
Ne Yaza Bildik... Ne de Yaþayabildik...
Demiþ...
SaRýma LaRciverRt Ol...
samimi söylüyorum annem yemeðin kokusu öðrencilere gitti diye kendi yemezdi yine verirdi
ýyý walla keske sýzýn orada okusaydým ve sýzýn býnada sýzýn katta sýzýn karsý komsunuz olasydýk
Konu nizipli_mehmet tarafýndan (26.05.07 Saat 19:35 ) deðiþtirilmiþtir.
Diyen Þair Sonra da
Demiþ...
SaRýma LaRciverRt Ol...
Ramazan kahkesini bende çok severim.çay ve peynirle çok güzel olur.
baþak teþekkür ederiz...
Cümleler doðrudur sen doðru isen,
Doðruluk bulunmaz sen eðri isen.YUNUS EMRE
Her ne kadar son zamanlarda fýrýnlarda hazýr satýlanlanlardan alýnýyorsa da,ayakta duran ender kültürlerimizden birisidir. Ama þu da bir gerçekki,hanýmlarýmýz annelerimiz kadar kaliteli yapamýyorlar.
Ben kimim..?
HER IRK IRKIM OLMUÞ…HER RENK RENGÝM, HER DÝL DÝLÝM OLMUÞ…IRKÇILIÐIN GÝREMEDÝÐÝ YÜREÐÝMDEN SOR BENÝ..KÝM OLDUÐUMU MERAK EDÝYORSAN KAFKAS KARTALI ÞEYH ÞAMÝLDEN,
KUDÜS FATÝHÝ SELAHADDÝN EYYÜBÝDEN SOR BENÝ..
orhancelik27@windowslive.com
SEVGÝLÝ BAÞAK ÇOK TEÞEKKÜRLER,BÝZÝ ÇOCUKLUÐUMUZA GÖTÜRDÜN.ANNENÝZEDE AYRICA TEÞEKKÜR EDERÝZ.SELAMLAR
SEN BENDE BEN ÖLÜRSEM ÖLÜRSÜN
SEN ÖLÜRSEN BEN ZATEN ÖLÜRÜM
buram buram kokuyo valla ýsýrýnca içinden kendir tohumlarý dökülür gibi oldu bi an![]()
ESENTO SENDE YAPTA GELIP YIYELIM NE DERSIN?
Diyen Þair Sonra da
Demiþ...
SaRýma LaRciverRt Ol...
sevgili abilerim ablalarým ramazana sayýlý günler kaldý.kahkelerimizi hazýrlayalým.babam bize kahkeyi ne zaman yapýcaksýnýz diye soruyo yarýn annemle kahke yapcaz inþ.
baþak kardeþ resmi degilde ramazan kahkesini paylaþsak nasýl olur
Çocukken Ramazan kahkesi yapýlmasýný dört gözle beklerdik... sahurlarakadar kahke YuvarLardýk... annem hep kadir gecesi Yapardý, daha bereketLiolurmuþ. bayramdan sonra bir cuval kahkeyi 10 günde bitirirdik. okula gidince ceplerime doldurur okulda arkadaþlarýmla paylaþýrdým.
Dayan be gönlüm!.
Bîçâre deðilsin, Yaradan sana yâr..
Kimsesiz deðilsin, yanýnda "Kimsesizler kimse...si" var!
Biliyorum, Sýðmazsýn hiç bir yere, dünya sana dar!
Ama dayan gönlüm! Dayan ki her gecenin mutlaka bir sabahý var...