arkadaþlar hepiniz bu siteye ayrý bir güzellik katýyorsunuz,aslýnda hepiniz birincisiniz ama bu yarýþmaydý seçileni tebrik etmek lazým....Thalep kardeþim sen bizi güzel karelerinden mahrum etme devamýný bekliyoruz...
arkadaþlar hepiniz bu siteye ayrý bir güzellik katýyorsunuz,aslýnda hepiniz birincisiniz ama bu yarýþmaydý seçileni tebrik etmek lazým....Thalep kardeþim sen bizi güzel karelerinden mahrum etme devamýný bekliyoruz...
Ýbocan Kardeþ "Profesyonel Deðilim" diyorsun bende profesyonel deðilim. Ben bir gazeteciyim. Gördüklerimi çekiyorum. Zaten illa güzel olmasý için 1000 kare çekmek gerekmezki. Ben zaten çok resim attým ve belirttim Kuþlarýn Efendisi ile katýlmak istiyorum diye. Ama Jürimizin hoþuna "Kolay Gelsin Amca" adlý fotoðraf gitmiþ. Ama takma kafana sýkma canýný ne de olsa mansiyon ödülünü almýþsýn...
ibocan thalep arkadaþým da öyle kendini beðenmiþlik felan yok hakikatten kareleri çok güzel bunu jüridekilerde çok iyi biliyorlardý. Gel görelim iþte derece iyi deil. seçilen resimler benim görüþümce o an olmadýðý için derece yaptý. 1. olan resimde ayný bilerek verilen bir poz o Anla alakasý yok. mehmet abi bunlarýn sergileneceðini söyledi onada teþekkür ediyorum. eminim halk fotolarý gördüðünde sergiyi gezerken farkedeceklerdir.yarýþmaya katýlan herkesin emeði var amacým resimleri kötümsemek deil sakýn yanlýþ anlaþýlmasýn ben doðal olarak görüþümü dile getiriyorum. lütfen kimse alýnmasýn çekilen resimlerin hepsinde emek var tebrik ediyorum ama kategori olarak eleþtirdim neyse memet abi bir yarýþma daha düzenleyecek yanýlmazssam onda biraz daha tedbirli davranýrýz.
Konu peerless tarafýndan (24.05.07 Saat 15:58 ) deðiþtirilmiþtir.
Mehmet Sait BOZKURT(Peerless)
aslýnda metýn ozmen camýýsýndek kus resmý hýc yakalanmayacak resýmlerden býrýsý ama hayýrlýsý olsun
Aþký Ya Yaþarsýn Yada Yazarsýn...
Diyen Þair Sonra da
Ne Yaza Bildik... Ne de Yaþayabildik...
Demiþ...
SaRýma LaRciverRt Ol...
Lütfen tartýþma konusu yapmayalým,bu bir tür etkinlik idi,devamý da olacaktýr,saygý ile karþýlamak lazým...Thalep biz senin karelerini biliyoruz kendini ispat etmek zorunda deðilsin,seni memnuniyet ve zekle izliyoruz izlemeye de devam edeceðiz....
baþka resim yarýþmasý açan yokmu yine böyle bir yarýþma yapýlsa çok güzzel olur
Made Ýn NizipLi
Acaba ödüller Ne zaman ,nerde ve kimin tarafýndan takdim edilecek![]()
Ya kardeþim alýyor huziçiðimona haber vereçeðim de .....
arkadaþlar bence dereceye giren resimlerden dahada önemli manalý resimler var diðer resimlere baktýðýmda dereceye giren üç reminde boþ olduðunu gördüm özellikle þu resimler dikkatimi çekti:leblebici, çöpü bana at,metin özmen camii,balkondaki kuþ,nereye yorum,kedi oan,kaza,güzelbir kare bunun gibi resimler varken dereceye girenler ben hiç kusura bakmayýn ama ben burda thalep kardeþime ve peerlees kardeþime katýlýyorum ve thalep kardeþime diyomki sen bilmeyenler için birkaçtanedaha on resimleri koy görsünler plss
kardes burada resmýn guzellýgýne degýl sadelýgýne ve cekým tarzýna bakýlýyor býz olsak belký daha farklý resýmler olabýlrdý ama jurýdekýlerýn hepsý resým konusunda çok ýyýler onlar kararý verdý saygý duymamýlazým buna
Aþký Ya Yaþarsýn Yada Yazarsýn...
Diyen Þair Sonra da
Ne Yaza Bildik... Ne de Yaþayabildik...
Demiþ...
SaRýma LaRciverRt Ol...
yarýþmada dereceye girenleri kutlarým...
þunuda belirteyim ben bu yarýþmaya destek vermiyordum ama adminin baskýlarýyla jüriliðe gittim.bir arkadaþýmýn belirttiði gibi fotoðraflar çok güzel olabilir ama bir yarýþmacý birden çok fotoðrafla katýlýrsa ben buna dikkat ederim... arkadaþlar bu bir yarýþma kazananda olacak kaybedende güzel olan her an daha iyisini yakalamaya çalýþmak. güzel fotoðraf olamaz zaten her bir yenisi çekilir ve onunda yenisi çekilmektedir.
ileriki zamanlarda elimizden geldiðince dikkatli olarak bir yarýþma yapmayýda düþünüyoruz.Nizip için güzellikler kazansýn ama arkadaþlar birbirlerini üzmesin.
not:talep arkadaþým bence senin en büyük zaafýn baþarýyý hep kendinde bulman sanki diðerleri baþarýlý deðilmiþ gibi... sanki dünyanýn en iyi fotoðrafý sen çektiðini zannetmendir.bence bu heyacanýný yatýþtýr.çünkü bu þekildeki gibi hayalkýrýklýklarý heyacanýný bitirir ve üzülürsün.senin gibi genç fotoðraf gönüllüsü arkadaþýmýzýn yok olmasýný istemeyiz.
*****HER AN FOTOÐRAF ÇEKMEK ÝÇÝN DENKLANÞÖRE BAS*****
valla ibrahim þimþekin ve ibocanýn thalep 'e karþý bir çekemezlikleri var. nedense talipin çektiði resimler birilerine hayal kýrýklýðý yaþatýyor. herkesin talipin çektiði resimleri sevmesi beðenmesi onlarý rahatsýz etti nedense herkes çektiði resimlerle yetinsin bence. talip baþarýyý hep kendinde bulmuyor zaten, o bence kendilerine ait. baþkasýný beðenmeme...neyse bu foto muhabbeti çok uzayacak herkes kendi resmindne yetinisin... BENÝM GÖRÜÞÜMCE ÇEKEMEYEN ÇATLASIN
Mehmet Sait BOZKURT(Peerless)
Selam Herkese. Ben sadece topicde görüþlerimi dile getirdim. Tabiki arkadaþlarý tebrik ediyorum. Ama niyese hep beni eleþtiriyorsunuz. Ben bir þey demiyorum ki Portre ve Hatýra fotoðrafýný o an kategorisine koyan sizsiniz. Sonrada Thalep yanlýþ konuþuyorsun diyen sizsiniz. Bence kusura bakmayýn ama fotoðraftan anlamýyorsunuz. Ben sadece tepkimi dile getirdim. Yine tekrarlýyorum ben çok fotoðraf attým siteye. Hemde çok ama zaten yarýþmanýn amacý da bu deðilmiydi. Söyleseydiniz atmazdým .... PS'de renk düzenlemesi yaptým diye 1.ci olamadým bunun da altýný çizeyim.. .