Sayýn Admin,siteyi kurup NÝZÝP'e verdiðiniz faydalý hizmet için sizden Allah razý olsun.Nizip.coma nice baþarýlý yýllar dilerim...
Sayýn Admin,siteyi kurup NÝZÝP'e verdiðiniz faydalý hizmet için sizden Allah razý olsun.Nizip.coma nice baþarýlý yýllar dilerim...
Cümleler doðrudur sen doðru isen,
Doðruluk bulunmaz sen eðri isen.YUNUS EMRE
Sayenizde memleket hasreti gideriyoruz.Nice yýllar.................
Böyle bir sitemiz olduðu için biz Nizipliler gerçekten çok þanslýyýz emeði geçen herkese teþekkürler.Nice 7 yýllara.
CENABI HAK BAÞARIDAN BAÞARIYA SÜRÜKLESÝN NÝZÝP ÝÇÝN YAPTIÐINIZ BU KATKI HÝÇ TARTIÞILMAZ MEVZU HEPÝMÝZÝN NÝZÝPLÝ OLAN HERKESÝN AMA GEL GÖRELÝMKÝ HERKES KENDÝ DÜÞÜNCESÝNÝ YAPMA ÇABASINDA ELLERÝNÝZE SAÐLIK ÇOK HOÞ BÝ SÝTE HER KONUDA VE HER MEVZUDA TÜM ARKADAÞLARIM GÝBÝ YANINIZDA SÝZE OMUZ VEREKER TÜM HERÞEYE GÖÐÜS GERMEÐE HAZIRIZ...
DOÐUM GÜNÜN KUTLU OLSUN NÝZÝPCOM...
Admin Dostum,
Yüce rabbim sana kuvvet versin.Ýyiki varsýn
selamlar saygýlar
BÝZ GURBETTE YAÞAYAN NÝZÝPLÝLERE BÝR NEBZEDE OLSA MEMLEKETÝMÝZÝN GÜZELLÝKLERÝNÝ SUNAN BU GÜZEL SÝTEYÝ HAZIRLAYAN VE EMEK VEREN TÜM HEMÞEHRÝLERÝME CANDAN TEÞEKKÜR EDÝYORUM.NÝCE 7 YILLARA ÝNÞALLAH.ALLAH HEPÝNÝZDEN RAZI OLSUN.
ÝYÝ KÝ DOÐDUN NÝZÝP.COM DAHA NÝCE 7 YILLARA...
Nizip'in ve Niziplilerin sesi olmaya devam edeceðiz. Nice yýllara Nizip.com
Ben kimim..?
HER IRK IRKIM OLMUÞ…HER RENK RENGÝM, HER DÝL DÝLÝM OLMUÞ…IRKÇILIÐIN GÝREMEDÝÐÝ YÜREÐÝMDEN SOR BENÝ..KÝM OLDUÐUMU MERAK EDÝYORSAN KAFKAS KARTALI ÞEYH ÞAMÝLDEN,
KUDÜS FATÝHÝ SELAHADDÝN EYYÜBÝDEN SOR BENÝ..
orhancelik27@windowslive.com
Siteye üye olduðum 2001 yýlýndan bu yana neler gördük neler deðiþti... Sitemizi artýk daha geniþ kitlelere yaymalýyýz. Çünkü bu site özellikle biz Nizip dýþýnda yaþayanlar için Nizip'teki gözümüz ve kulaðýmýz oldu. Ben Nizip hakkýndaki çoðu haberi ve geliþmeyi Nizip'te yaþayanlardan daha önce öðreniyorum. www.Nizip.com sitesi kurulduðunda doðan çocuklar seneye okula baþlayacak. Geçen zamanýn önemini bu þekilde daha iyi anlayabiliriz. Nice yýllara Nizip.com...
bireysel emekli, sadece üye...
Sevgi DosLuk KardesLik Ve BaÞarýLar Ýle Nice YýLLara...
Konu Cali tarafýndan (25.05.07 Saat 21:46 ) deðiþtirilmiþtir.
Büyük Nizip'e büyük bir Nizip.com lazýmdý teþekkürler akif abi...
Daha yeni 7 yýllara
Mühendishane-i Berri-i Hümayün -:--:- Ýstanbul
Taþtýn yine deli gönül sular gibi çaðlar mýsýn? Akdýn yine kanlý yaþým yollarýmý baðlar mýsýn?
Nidem elim ermez yare bulunmaz derdime çare? Oldum ilimden avare beni bundan eðler misin? (Yunus Emre)
Way beeeeee... yaþlandýk galiba.....Bu siteye ilk üye olduðumda küçücük bir çocuktum....Günler ne de çabuk geçiyor hani....
Selam olsun the imam hatip mezunlarýna...
Zaman ömrümüzden günleri sessizce alýp götürürken, Kimi zaman birçok þeye özlem duyduk, kimi zaman üzülüp bazanda mutlu olduk.
Hiç düþünmezdim bir web sitesinin hayatýmda önemli yere sahip olacaðýný,
sanal boþlukta edinilen dostluklarýn daim olacaðýný düþünemezdim, lakin Nizip.com birçok þeyin olabileceðini gözler önüne serdi.
Gün geldi, içimdeki hüznü satýrlara döktüm, gün geldi mutluluðumu Nizip.com sayesinde edindiðim dostlarýmla paylaþtým.
Admin baþta olmak üzere, herþeye raðmen gönüllerinden geldiðince katký saðlayan yönetici arkadaþlar ve sitemiz adýna birþeyler yapmaya çalýþan tüm üye dostlara sonsuz teþekkür ediyorum.
Sizinle ayný ortamý paylaþmak çok güzel.. hepinizi seviyorum