Herhalde deðerli anneniz bu güzel yemeðin tarifinide yazarlar. (Hayatta yemesemde)
Abi çok güzel duruyor iþtahýmýzý kbartýyor ama bende senin gibi hayatta yemem yakýnýndan bile geçmem
HALKA HÝZMET HAKKA HÝZMETTÝR ÇEVRE DOSTLARI GELÝYOR
MENGER
niye yemiyorsunuz yaw ben ne zaman olsa yerim...
Eriði hariç iyi olur aslýnda. Sarýmsak ve eti yeniliyorBirde suyuna banabilirsin. Aman eriðine dokunma
Görüþleriniz bizim için önemlidir
0342 5171254
guzel oluyormu abi ben hýc yemedým de daha
ama pirinç plavýna hayýr dýyemem![]()
Abi ben ulu yemeðiz hepsine tersim yiyemiyorum huylanýyor ve tiksiniyorum
HALKA HÝZMET HAKKA HÝZMETTÝR ÇEVRE DOSTLARI GELÝYOR
MENGER
erik iyi piþerse sorun yok ama piþmezse o zaman siz haklýsýnýz yenmez...
Malzemeler:
----------------------
500 gr.orta yaðlý parça et
500 gr. yeþil erik
300 gr. taze diþ sarýmsak
1 yemek kaþýðý domates salçasý
1 çay bardaðý sývý yað
4-5 adet kabuklarý soyulmuþ doðranmýþ domates
tuz, kara biber, pul biber
Hazýrlanýþý:
-------------------
Et kuþbaþý þeklinde doðranýr,domates salçasý, pul biber, tuz ve kara biber ile terbiyelenir.
Ayýklanan sarýmsaklar ve erikler karýþtýrýlýr,bu karýþým tepsiye konur. Üzerine doðranmýþ domateslerde katýlarak birazda
su ilave edilerek fýrýnda etler piþinceye kadar piþirilir.
A F Ý Y E T O L S U N.
Ayyyyyyyyyyy bayýlýrým erik tavasýna.....
Selam olsun the imam hatip mezunlarýna...
10 gündür en az 5 defa Yapmiþ annem. ama 1 defa Yemek Kýsmet Oldu... senede az bir süre içinde Yapýla bilir bu yemek...
http://www.ciya.com.tr/images/foods/small/10-06.jpg[/IMG]
Made Ýn NizipLi