Wav nihayet bizi hatýrlayan biri varmýþ demek deðeriimizi bilmemiz gerekir.Allah sizlerden razý olsun abiciðim,
baþým bu aralar biraz sýkýþýk ta ondan kayýp oldum.inþaallah býndan sonra sýk sýk görüþürüz.
Selam ve dua ile
Wav nihayet bizi hatýrlayan biri varmýþ demek deðeriimizi bilmemiz gerekir.Allah sizlerden razý olsun abiciðim,
baþým bu aralar biraz sýkýþýk ta ondan kayýp oldum.inþaallah býndan sonra sýk sýk görüþürüz.
Selam ve dua ile
Karanlýk gecelerin nurlu sabahý
Maþallah resmi gördüm birden acýktýðýmý fark ettim . Yani o kadar olur yemek zevki tekrar maþallah.
![]()
![]()
![]()
orhan çelik abimiz bir söz vermiþti yemek sözü sonra ortadan kayboldu hayýrdýr kortumu ne sesi bile çýkmýyor adamýn sesiz sessiz gelip sesiz sessiz gidiyor
HALKA HÝZMET HAKKA HÝZMETTÝR ÇEVRE DOSTLARI GELÝYOR
MENGER
hadi buyrun afiyet olsun
http://www.atamanhotel.com/kitchen/sofra.jpg[/IMG]
Made Ýn NizipLi
yok aðol ben almim kardeþ haöburger çiz burger falan yokmu idi yer sofrasýnda
MENGER
senin emrin olur ne demek sana yaparýz ama rüyanda görürsün
Made Ýn NizipLi
O nasýl oluoyr kardeþ hem yapýyorsun hemde göremiyorum bu nasýl bir mantýk anlatsana
MENGER
nasýl olacak bu iþ sana yaparýz diyorsun sonrada rüyanda görürsün diyorsun...
arkdþlar sofraya diyecek yok valla sofranýn bu gorunumune tok karnýna yýne oturur adam![]()
YER SOFRASI DAHA ÝYÝ BENCE
GÝDERÝZ NUR YOLU ÝZDE GÝDERÝZ BÝR GÜN AKÞAM OLUR BÝZDE GÝDERÝZ
SUSKUNLUÐUN BEDELÝ,ÇARESÝZLÝÐÝN DÝYETÝ..
yaz geldi balcan ucuzladý size bie imam bayýldý yaptým
http://www.tarcininmutfagi.com/tarcininmutfagi/images/imambayildi.jpg[/IMG]
Made Ýn NizipLi
Yer sofrasý, ne kadar doðal gözüküyor sanki özünden hiç bir þey kaybetmemiþ gibi..Keþke bizlerde bu tür sofralara konuk olup o havayý teneffüs edebilsek.
Orhan abi ellerine ve gönüllerine saðlýk.
Unutulmuþ olan kültürlerimizi sitemiz yolu öðrenmek çok sevindirici...
bu arada öðrenciler genelde yer sofrasýný gazeteden yapar hem sofra,hemde yemek yer iken gündemi takip etmek niyetin
sonsuz teþekkürler...