Nizip OLUÞUM GAZETESÝNE ,5.MÝLYAR TAZMÝNAT CEZASI,
Nizip te yayýnlanan yerel gazete ,OLUÞUM GAZETESÝ .5.BÝN YTL YE MAHKÜM OLDU.
Nizip OLUÞUM GAZETESÝNE ,5.MÝLYAR TAZMÝNAT CEZASI,
Nizip te yayýnlanan yerel gazete ,OLUÞUM GAZETESÝ .5.BÝN YTL YE MAHKÜM OLDU.
Sn.Aksoy
Oluþum Gazatesine verilen tazminat cezasý neden mahkumiyet kararýna esas teþkil eden konu nedir acaba?Sakýncasý yoksa paylaþýrmýsýn.
Selamlar Saygýlar
1,5 TRÝLYOLNLUK DAVAGaziantep 'te özel bir rehabilitasyon Merkezi'nin 5 ve S.H.Ýl M.'nün 2 eski yöneticisi hakkýnda,sahte evrakla kamu kurumlarýný dolandýrarak,devleti 1,5 trilyon liralýk zarara ugrattýklarý gerekçesiyle,Aðýr ceza mahkemesine dava açýldý.
iþte zamanýnda yapmýþ olduðumuz haber ve devam eden sürec sonucu.manevi tazminat davasý sonuçlandý.tabi ki,bizde itirazda bulunacaðýz.
Ahmet bey geçmiþ olsun. Umarým uzlaþý saðlarsýnýz.
Görüþleriniz bizim için önemlidir
0342 5171254
AKSOY KARDEÞÝM GEÇMÝÞ OLSUN,BENÝ BAÐIÞLAYIN BASIN YOLU ÝLE ÝÞLENEN SUÇLAR KAPSAMINA GÝRMÝYORMU ACABA?SELAMLAR
SEN BENDE BEN ÖLÜRSEM ÖLÜRSÜN
SEN ÖLÜRSEN BEN ZATEN ÖLÜRÜM
Akasoy meslektaþýmýzýn bu aldýðý ceza için kendisine geçmiþ olsun diyorum..
Konu kýzýlaslan týp merkezi tarafýndan (25.05.07 Saat 20:42 ) deðiþtirilmiþtir.
Geçmiþ olsun muhterem sen bunun altýndan kalkarsýn ne davalar geçirdin sen de þimdi bunlaramý yenilecen
HALKA HÝZMET HAKKA HÝZMETTÝR ÇEVRE DOSTLARI GELÝYOR
MENGER
Sn.Aksoy,
Bahsettiðiniz Özel Rehabilitasyon merkezini çok iyi biliyorum.Orada tedavi gören çocuðum vardý.Devam eden tedaviden sonuç almak yerine daha da gerilediðini farketmemiz 2-3 ay sürdü.Hememn baþka bir merkezle anlaþtýk ancak mevcut evrak ve belgelerimizi almak üzere 4-5 kez gitmmize raðmen sonunda tabiri caiz ise tehditle alabildik.
Orada yapýlan yolsuzluklar hakkýnda bazen þüphelenmiþtim.Bu nedenle evraklarý topluca imzalamak yerine aylýk olaraka tek tek imzaladýk.Yolsuzluklarýn boyutunu sonradan öðrendim.
Özürlüler üzerinden bu þekilde rant saðlamayý düþünen insanlara Yüce rabbim ayný cezayý nasip eder inþallah
Selamlar Saygýlar,
GEÇMÝÞ OLSUN AHMET ABÝ
AÞIKLARLA BAÞA ÇIKACAK GÜCÜN YOKSA EÐER AÞKA ÖYLEYSE NE DÝYE HAYRET EDÝYORSUN ETME HZ.MEVLANA
Nizip.com yardým sever ilkeli saygýlý üyeleri artýk ahmet aksoya destek olma zamaný
basýn özgür bir kurumdur. artýk yazý yazmakda suç oldu zaten suçtu ??? ama benim tanýdýðým ahmet aksoyun baþýndan bu tür þeyler çok geldi bunuda alt eder.
Bu Gün,
Benim gençlik nöbetimdir,
Aþk þarabý içerim.
Zira benim mutluluðum bundandýr.
Acýdýr diye kötülemeyiniz,
O, hoþtur.
Onun acýlýðý,
Benim saflýðýmdandýr.(ÖMER HAYYAM)
bu kiþi kim ise girdigi bölümü batýrýp çýkýyor biri dur demeli
Made Ýn NizipLi