SELAMLAR ARKADAÞLAR NASILSINIZ?AZ KALDI NÝZÝBÝME KAVUÞMAYA.ÞU SINAVLAR BÝTTÝMÝ 2 HAZÝRANDA NÝZÝPTEYÝM ÝNÞALLAH.GÖRÜÞMEK ÜZERE KENDÝNÝZE ÝYÝ BAKIN BAÞARILAR...AYÞEM EN ÇOK SENÝ ÖZLEDÝM YA
SELAMLAR ARKADAÞLAR NASILSINIZ?AZ KALDI NÝZÝBÝME KAVUÞMAYA.ÞU SINAVLAR BÝTTÝMÝ 2 HAZÝRANDA NÝZÝPTEYÝM ÝNÞALLAH.GÖRÜÞMEK ÜZERE KENDÝNÝZE ÝYÝ BAKIN BAÞARILAR...AYÞEM EN ÇOK SENÝ ÖZLEDÝM YA
ÝNSANLIK ZOR ÝÞ...
ooo ne güzel fatma sen ayýn 2 sinde gidecen benimki temmuza sarkabilir walla nasýlda özlemiþim Nizip i we bizimkileri hiç sorma
ATÝLLA AMA BEN DE 2. DÖNEM BOYUNCA HÝÇ GÝTMEDÝM NÝZÝBE SEN ARADA GELÝP GEZMÝÞSÝN BAYA HABERÝNÝ ALDIM BÝZÝM WAHSHE DEN. AYRICA BEN BÝLETÝ ALDIM 1 HAZÝRANDA NÝZÝPTEYÝM ÝNÞALLAH.AMA MALESEF SADECE 17 GÜN KALICAM SONRA TEKRAR DENÝZLÝYE GELMEK ZORUNDAYIM
ÝNSANLIK ZOR ÝÞ...
allah kýsmet ederse hazýranýn 1 bende nýzýpýme kavusuyorum burnumda tutuyor tezek kokusu![]()
Email geçersiz
yyaaaa iiiii miþþ fatma aman barii ii gezin gördüðünüz arkadaþlara selam söleyin
þunun þurasýnda 5 gün kalmýþ zaten yolunuz açýk olsun
Sülo site iþi yaza inþ. çok zamaným yok benim aslýnda ama evvellallah bakýcaz inþ çaresine.. Ben de 4 haziranda Nizipteyim inþ. görüþmek dileðiyle...
S.a millet bilet cebimde :d
aartýk beni kimse durduramaz silo sen nereye gidin üstad otur sýnavýna çalýþsana...
Görüþmek dileðiyle...
Mühendishane-i Berri-i Hümayün -:--:- Ýstanbul
Taþtýn yine deli gönül sular gibi çaðlar mýsýn? Akdýn yine kanlý yaþým yollarýmý baðlar mýsýn?
Nidem elim ermez yare bulunmaz derdime çare? Oldum ilimden avare beni bundan eðler misin? (Yunus Emre)
wa ogrencýlerden en erken cengýz gýdýyor ha yolun acýk olsun cengýz allah a emanet ol gorusmek uzere
Aþký Ya Yaþarsýn Yada Yazarsýn...
Diyen Þair Sonra da
Ne Yaza Bildik... Ne de Yaþayabildik...
Demiþ...
SaRýma LaRciverRt Ol...
Eee mehmet hýzlý olmak lazým tama dutlar bitmek üzere :d
sende erken gelirsen bir 4 lü tamamlarýz...
Taþtýn yine deli gönül sular gibi çaðlar mýsýn? Akdýn yine kanlý yaþým yollarýmý baðlar mýsýn?
Nidem elim ermez yare bulunmaz derdime çare? Oldum ilimden avare beni bundan eðler misin? (Yunus Emre)
çok yakýnda oradayým kardes nesýný oynuyoruz![]()
Diyen Þair Sonra da
Demiþ...
SaRýma LaRciverRt Ol...
sen sulo ýle ben esýmý alýr gelýrým veyada saldýrayla olurum cengýz o zaman daha ýyý olur veyada alýbeyle olrum![]()
Diyen Þair Sonra da
Demiþ...
SaRýma LaRciverRt Ol...
lezzoyu sekerlý soyleyeceksýn demý cengizzzzzzz.....ýnatlasmayalým cengýz senden erken gýderým nýzýpe býlesýn...
Email geçersiz