Allah allah ama bunu mantýðý neyki onu çözemedim anlamý ney ne oluyor yani renklerin ismi farklý renklerle yazýlýncA
Allah allah ama bunu mantýðý neyki onu çözemedim anlamý ney ne oluyor yani renklerin ismi farklý renklerle yazýlýncA
HALKA HÝZMET HAKKA HÝZMETTÝR ÇEVRE DOSTLARI GELÝYOR
MENGER
BEN OKUYORUMDA RENK KÖRÜ OLDUÐUM ÝÇÝN ÝÞÝN ESPÝRÝSÝNÝ ANLAYAMADIM
SENÝ UNUTMAK ÝÇÝN HERGÜN HATIRLIYORUM...
KÖPEKLER ÝSTEDÝ DÝYE ATLAR ÖLMEZ...
HAYAL DÜNYASI
Bir insan varmýþ.Daima insanca yaþamak için çalýþmýþ.Yaþadýðý dünyayý deðiþtirmek için savaþmýþ.Ve baþarmýþ da.Gerisini siz getirin çünkü böyle bir dünya ve böyle etkili bir insan ne yazýk ki kalmadý...
Keþke mutluluklar,bitmeyen aþklar sadece hikayelerde olmasada gerçek yaþamda olsa sizcede öyle deðil mi?
NERDE TRAK ORDA BIRAK...
FORUMUN EN KARÝZMA ERKEÐÝ BENÝM. ÝTÝRAZI OLAN YAZILI BEYANDA BULUNSUN( TABÝ DÝKKATE ALIRSAM :))
EVET TELEFONUMUDA ÜCRET KARÞILIÐI VERÝRDÝM...
SENÝ UNUTMAK ÝÇÝN HERGÜN HATIRLIYORUM...
KÖPEKLER ÝSTEDÝ DÝYE ATLAR ÖLMEZ...
Yav boþver adamýn yüreðini yakma yav sende þimdi
HALKA HÝZMET HAKKA HÝZMETTÝR ÇEVRE DOSTLARI GELÝYOR
MENGER
yok avcý daha iyisini yapmýþ.ceket karþýlýðý telefon vermiþ.ama bence karlý çýkmýþ.ceket 2 tane telefon eder![]()
HAYAL DÜNYASI
Bir insan varmýþ.Daima insanca yaþamak için çalýþmýþ.Yaþadýðý dünyayý deðiþtirmek için savaþmýþ.Ve baþarmýþ da.Gerisini siz getirin çünkü böyle bir dünya ve böyle etkili bir insan ne yazýk ki kalmadý...
Keþke mutluluklar,bitmeyen aþklar sadece hikayelerde olmasada gerçek yaþamda olsa sizcede öyle deðil mi?
NERDE TRAK ORDA BIRAK...
FORUMUN EN KARÝZMA ERKEÐÝ BENÝM. ÝTÝRAZI OLAN YAZILI BEYANDA BULUNSUN( TABÝ DÝKKATE ALIRSAM :))
ABI SIMDI AVCININ ACISINI HATIRLATMA ZATEN ADAMIN TLFNU GITMIS![]()
Aþký Ya Yaþarsýn Yada Yazarsýn...
Diyen Þair Sonra da
Ne Yaza Bildik... Ne de Yaþayabildik...
Demiþ...
SaRýma LaRciverRt Ol...
BUNU ÝNSANLARIN SADECE %12 SÝ OKUYORLARMIÞ O DATEKRAR TEKRAR OKUDUKLRAINDA
walla ben ýlkýnde okudugun ýcýn sýteye gonderdým
Aþký Ya Yaþarsýn Yada Yazarsýn...
Diyen Þair Sonra da
Ne Yaza Bildik... Ne de Yaþayabildik...
Demiþ...
SaRýma LaRciverRt Ol...