Her türlü eðitim alanýnda adýndan söz ettiren Adile Altýnbaþ Ýlköðretim Okulu yeni yeni baþarýlara imza atmaya devam ediyor. Adile Altýnbaþ Ýlköðretim Okulu "Bu Benim Eserim" Proje yarýþmasýnda Türkiye finalisti oldu. "Zeytin Çekideðinden Aktif Karbon Üretimi" adlý projesi ile Adana Bölge Yarýþmasýnda Türkiye Finalisti olan projenin Danýþman Öðretmeni Ayþe Akpek ile Projeyi hazýrlayan öðrenciler Ebru Demirel ve Kübra Bayýrlý eserlerini diðer projelerle birlikte Adile Altýnbaþ Ýlköðretim Okulu'nda düzenlenen Bilim Þenliði'nde sergilediler. Gaziantep Valisi Süleyman Kamçý, Nizip Belediye Baþkaný Hacý Fevzi Akdoðan, Nizip Ýlçe Kaymakamý Mustafa Canarslan ve Garnizon Komutaný Bayram Boztemur Bilim Þenliði'nin açýlýþýný yaparak projeler hakkýnda öðrencilerden bilgiler aldýlar. Gaziantep Valisi Süleyman Kamçý bu baþarýdan dolayý öðretmene, öðrencilere ve Okul Müdürü Adnan Uzunaslan'a teþekkür etti.
MATEMATÝKTE BÜYÜK BAÞARI
Öte yandan Adile Altýnbaþ Ýlköðretim Okulu "NÝMAY" Matematik Yarýþmasýnda büyük baþarý elde etti. "NÝMAY" yarýþmasýnda Adile Altýnbaþ Ýlköðretim Okulu öðrencisi Murat Uzunaslan Nizip 1.si, Umut Fýrat Akyüz ile Beste Güven Nizip 3.sü, Þükrü Akþit Nizip 4.sü oldular. Baþarýlý öðrenciler para ile ödüllendirilirken, okullarýna bir lazer yazýcý kazandýrdýlar.
haber: www.Nizipdenge.com