MERHABA ARKADAÞLAR :.
ÖZÜR DÝLERÝM AMA E-MAÝL Ý VEREMÝYORUM.ÇÜNKÜ KIRIYORLAR.DEVAMLI BÖLÜMDEYÝM.YARDIMCI OLACAÐIM KONULARDA YARDIMCI OLMAYA HAZIRIM..
MERHABA ARKADAÞLAR :.
ÖZÜR DÝLERÝM AMA E-MAÝL Ý VEREMÝYORUM.ÇÜNKÜ KIRIYORLAR.DEVAMLI BÖLÜMDEYÝM.YARDIMCI OLACAÐIM KONULARDA YARDIMCI OLMAYA HAZIRIM..
bu sayfa belki iþimize yarar da sorularýmýzý sorarýz belki cevaplayan bi delikanlý olur.ben de Nizip eml elektrik bölümü mezunuyum ekleyin beni.
Nizipelektrik@hotmail.com.
Eski formumuzu kaybetmiþiz, ee kolay deðil 18 sene geçti ama yine de bir Ahmet ÞENER cevabý verelim, biz hiç bir zaman bir Ankara yenimahalle E.M.L’siyle bir olamazsakta bir cevap sallayalým....
1 nolu trafonunsekonderinden alýnan 12 volt gerilim 2 nolu trafonun sekonderine verilirse 2 nolu trafonun primerinden çýkan gerilim 24 volt olabilir.
alýntý:
mecnun100 demiþki:
elimiz de 2 adet 220/12 v luk trafo vardýr.bu trafolarý kullanarak 1 adet 220/24 v luk trafo nasýl elde edilir
.
Konu nizipli_mehmet tarafýndan (06.08.07 Saat 18:46 ) deðiþtirilmiþtir.
Ýslam'ý kurtarmayý býrakýn, Ýslam'la kurtulmaya bakýn.
1 nolu trafonun çýkýþý nasýl 2 noluya verilecek kkasým kardeþim.biraz açsana konuyu.
elektrik bölümü öðrencilerine ve mezunlarýna bir soru da ben sorayým.
.
11 kw lýk 3 fazlý asenkron motor hattan kaç amper akým çeker..
(hesaplama deðil pratik olarak cevap istiyorum klasik bir ali kýlýç sorusudur valla billa ).
Abi Nizip EML olarak, EML mezunlularýný buluþturnak amaçlý bi gece yapmayý planlýyoruz, bize bu konuda yardýmcý olabilirmisiz...
Eyvallah !!!
.........................................
Konu boroboro tarafýndan (09.02.09 Saat 19:32 ) deðiþtirilmiþtir.
alýbey yardýme ederýz neden etmeyelým kký
Aþký Ya Yaþarsýn Yada Yazarsýn...
Diyen Þair Sonra da
Ne Yaza Bildik... Ne de Yaþayabildik...
Demiþ...
SaRýma LaRciverRt Ol...
AHMET KILIÇ: 1999 ELEKTRÝK MEZUNU
HALEN KIRKLARELÝNDE UZMAN JANDARMA ÇAVUÞ
MURAT KAMÝL BALKANLIOÐLU uzman çvþ. gelibolu ÇANAKKALE 1986-1987 ELK.MEZ.
MEHMET KAMÝL BALKANLIOÐLU POL.MEM. DÝYARBAKIR 1986-1987 ELK.MEZ
elektrik bölümü mezunu arkadaþlar,bölümümüz için bir web sayfasý yapmayý düþünüyoruz ki zaten bende þu ana kadar mezun olanlarýn fotoðraflarýda var onlarý da ekleriz yardýmcý olabilecek gönüllü arýyorum ali kýlýç
Resim yüklemek için size yer verebilriz, zaten görevimiz bu. Galeride kategori açabiliriz, oraya yüklediðiniz fotoðraflarý, bir konu açarak yayýnlayabilirsiniz. Ayrýca baþka bir web sitesi de kurabilirsiniz tabi.
Görüþleriniz bizim için önemlidir
0342 5171254
ali kýlýç ilk mezunlarýn resimleri varmý yoksa ben sana bir resim yollayarak yardýmcý olabilirim aslýnda ilk mezunlarýn bendede siyah beyaz olarak bir çoðunun resmi var fotokopi olarak
slm arkadaslar ali hocam bana bir güç kaynaðýnýn tasarimi simülasyon semasý lazým bulabilirmisiniz bana özel yazarmýsýnýz ?![]()
bence güç kaynaðý ile ilgili en arýntýlý açýklamalar www.megep.meb.gov.tr>modüller>10.sýnýf modülleri>elektrik-elektronik tek>güç kaynaðýnda var.iþine yaramazsa google yi dene yok eðer simülasyon lazým dersen biraz ingilizcesi olan birisiyle gooogle de ingilizce olarak ara