vay be ne imiþ bu aþk..
aþký herkes yaþamalýdýr eger aþk olmazsa ne sen yaþabilirsin nede bi baskasý
Made Ýn NizipLi
kardes bunlarý kým okuyacakký toplam 400 tane atmýssýn 100 tanesýný ben attým sen 300 tane atmýssýn kým okuyacak sýmdý bunlarý ne guzel herkes farklý yorumlar yazýyordu kendýlerý býr seyler yazýyordu kendýlerýne aýt sýmdý kým okuyacak bu 300 taneyý ben sana her ay atalým dedým sen tamam dedýn sýmdý sen ne yapmýssýn saat basý dýyon olurmu boyle býr sacmalýk
Aþký Ya Yaþarsýn Yada Yazarsýn...
Diyen Þair Sonra da
Ne Yaza Bildik... Ne de Yaþayabildik...
Demiþ...
SaRýma LaRciverRt Ol...
kardes ben atarým alýsýgým nasýl olsa her hafta burc yorumlarýný atýyorum sen merak etme hem ben sana msn de soylemýstým aylýk atallým dýye hatýrlamaya calýs
Diyen Þair Sonra da
Demiþ...
SaRýma LaRciverRt Ol...
Dünden beri söylüyoruz sakalýmýz yokki sözümüz dinlensin adama diyorum senin bu attýklarýn hep boþa gidiyor üst üste 300 tane atmýþ millete bir nefes aldýrýn okusunlar anlasýnlar dinlesinler herkes görüþünü paylaþsýn ne güzel bir platform yaratýlýr
HALKA HÝZMET HAKKA HÝZMETTÝR ÇEVRE DOSTLARI GELÝYOR
MENGER
BEN ASKI ELMALI SEKERE BENZETÝYORUM. YALANDIKCA BÝTEN BÝTTÝGÝ ZAMANDA KALA KALA CÖPÜNDEN BASKA BÝRSEY KALMAYAN BÝRSEYDDÝR BENCE? YA SÝZCE ARKAADASLAR
Bence aþk bambaþka bir þeydir aþk güzel bir þeydir aþk kutsal bir duygudu yokluðunda çok kitap okudum aradým neredesin nerede arasýra resmine dokunup aðladým neredesin nerede
ahhhhhhhhhhhhhhh NERDESÝN NEREDE
MENGER
Kalbimi kýrmak suya yazý yazmak kadar zordur. Kalbimi düzeltmek ise gece doðan güneþe dokunmaya benzer. Sen o suya yazý yazdýn.Þimdi güneþin doðmasýný bekle
Made Ýn NizipLi
Bekler kardeþ bekler sende bekle bekler
MENGER
Seni düþünür , seni özlerim , Sevgilerin özlemlerin derinliðinde .Ne olur kýr þeytanýn bacaðýný birkez beni hatýrla , Bir sonbahar serinliðinde..
Made Ýn NizipLi
Kardeþ daha yaz gelmedi beklede sonbahar gelsin yine aylardan kasým olayý ha
MENGER
Seni asil insanlarýn basit sevgileriyle deðil, basit insanlarýn asil sevgileriyle sevdim. Bu güzel aþkýmýza nokta koyma, sana kucak dolusu virgül getirdim?
Made Ýn NizipLi
yýlmaz sende ha ýyý walla býr ben kaldým
Diyen Þair Sonra da
Demiþ...
SaRýma LaRciverRt Ol...
BÝLÝRÝM BÝLDÝÐÝNÝ
BÝLMEZSÝN BÝLDÝÐÝMÝ
BÝLSEYDÝN BÝLDÝÐÝMÝ
BÝLÝRDÝN SEVDÝÐÝMÝ
K----- CAN DEMEK, SEN DEMEK-----M