Haber: www.Nizipdenge.com
![]()
Nizipteki okullarýn hepsi özel okul gibi Nizip'te ilköðretim okullarý arasýnda yapýlan bilgi yarýþmasý finali, Nizip Ticaret Odasý Osman Sayýn toplantý salonunda yapýldý. Aþaðý çardak ilköðretim okulu, Ýslim Nihat ilköðretim okulu, Salih Ekmekçi ilköðretim okulu ve Mehmet Niyazi Marufoðlu ilköðretim okullarý arasýnda yapýlan final yarýþmasý çekiþmeli geçti. Finale bir çok ilköðretim okulunu geride býrakarak gelen Aþaðý Çardak ilköðretim okulu takdir topladý. Mehmet Niyazi Marufoðlu ve Salih Ekmekçi ilköðretim okulu çok iyi bir yarýþ çýkardý. Özel Ýslim Nihat ilköðretim okulu, Salih Ekmekçi ilköðretim okulundan bir soru fazla bilerek ipi göðüsledi. Özel Ýslim Nihat Özyurt ilköðretim 95, Salih Ekmekçi ilköðretim 90 puanla 2.ci oldu. Üçüncülüðü Mehmet Niyazi Marufoðlu, dördüncülüðü Aþaðý Çardak ilköðretim okulu aldý. Nizip Ticaret Odasý sponsorluðunda yapýlan yarþmaya Ýl Milli Eðitim Müdürü Süleyman Þiþman, Kaymakam Mustafa Canarslan, Garnizon Komutaný Yarbay Bayram Boztimur, Nizip Meslek Yüksek okulu müdürü Medeni Maskan, Cumhuriyet Baþsavcýsý Ercan Karakuþ, Ýlçe Milli Eðitim Müdürü Mahmut Kurt, Gazeteciler Cemiyeti Baþkaný Veysel Karayýlan çok sayýda iþ adamý okul müdürü ve öðrenciler katýldý.