Sende bizleri sev olurmu YA RESULALLAH
çok güzel gökhan ellerine saðlýk
Sende bizleri sev olurmu YA RESULALLAH
çok güzel gökhan ellerine saðlýk
ÝNSANLIK ZOR ÝÞ...
Sende bizleri sev olurmu YA RESULALLAH...
ah ah...
Bir yildiz sec kendin icin gökyüzünden
gözlerin gibi parlak,
senin gibi tatli olsun,
bir yildizda bana sec,
parlakligi önemli degil yeterki sana yakin olsun!
Made Ýn NizipLi
Ben seni dün sevmedim çünkü dün bitti ben seni bugün sevmedim çünkü bugün bitecek ben seni yarýn sevdim çünkü yarýnlar hiç bitmeyecek...
Made Ýn NizipLi
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=jNftlWK4wQk[/YOUTUBE]
Made Ýn NizipLi
Yazý yazmayi öðrenmek, herþeyden önce düþünmeyi öðrenmektir. (Amie Suche)
Sözün en güzeli, söyleyenin doðru olarak söylediði, dinleyenin de yararlandýðý sözdür. (Aristo)
Kardeþ sizler hep birlerinden alýntý yapmýþsýnýz ama ben iþi farklý bir boyuta taþýmak istiyorum bu noktadan sonra herkes sadece kendi düþüncesini yansýtan sözler yazsa hemde kiþiliði hakkýnda bilgi almýþ oluruz
HALKA HÝZMET HAKKA HÝZMETTÝR ÇEVRE DOSTLARI GELÝYOR
MENGER
Öðrendimki adam olmak önce insan olmayý gerektirir
MENGER
abý bu delýl olarak gosterýlýyor bellý mý olur belký senýn dedýgýn gýbýdýr
Aþký Ya Yaþarsýn Yada Yazarsýn...
Diyen Þair Sonra da
Ne Yaza Bildik... Ne de Yaþayabildik...
Demiþ...
SaRýma LaRciverRt Ol...
Allah bilir belki aþýk olmamýþlardýr ozamanlar bilnmeyen bir mecburiyet vardýr
MENGER
Herkes aþk nedir bölümüne döktürmüþ yüklemiþde yüklemiþ ama bir de ayrýýk var deðilmi her aþkýn sonunda birazda olsa bundan var kaçýnýlmaz bir gerçek ceba ayrýlýk size göre ne ?Ayrýlýk insanýn sadece bir memleketten baþak bir memlekete göç ederek eþlerini dostlarýný uzun süre görmemesimi yoksa kalplaerin zihniyetlerin ve beyinlerin ayrýlmasý mý? Bence kalplaerin ayrýlmasý yüzlerin ayrýlmasýndan çok daha kötü burada sadece sizin þahsi görüþlerinizi istiyorum..Hadi herkes bu acý ve kaçýnýlmaz gerçekle bir an önce karþýlaþsýn
MENGER
ayrýlýk derin mevzu yýlmaz kardeþ þimdi severken ayrýlmak var nefret edip ayrýlmak var bütün mesele burada seviyorsan ne olursa olsun ister sevgili ister memleket ister para, ayrýlmak zordur ama sevmiyorsan hepsinden de ayrýlmak kolay olur...
bir diðer husus mevlana ayrýlýrken bu dünyadan, o günü (þeb-i aruz) düðün gecesi olarak nitelendiriyordu yani dünyadan ayrýlma sevgiliye kavuþma...
iþte bu...
Tam olarak benimde anlatmak istediðim o iþte ayrýýk kaçýnýlmaz bir son ne derece duyarlýyýz ve neler düþünüyoruz nasýl karþýlýyoruz
MENGER