1976 Nizip Lisesi Mezunuyum, evliyim,Firat Üniversitesi Makina Mühendisligini bitirdim,
Istanbul'da yasiyorum , dis ticaret ile ugrasiyorum .
Mehmet Akin
makin
1976 Nizip Lisesi Mezunuyum, evliyim,Firat Üniversitesi Makina Mühendisligini bitirdim,
Istanbul'da yasiyorum , dis ticaret ile ugrasiyorum .
Mehmet Akin
makin
1976 Nizip Lisesi Mezunuyum.Lisemizin kapatýlmasýna üzüldüm.Þu an Gürcistan'ýn Baþþehri Tiplis'te Türk Büyükelçiliði Türk Kültür Merkezinde görevimi sürdürüyorum.4 yýldýr buradayým.Daha önce Ýlköðretim Müfettiþilði yapmaktaydým.Hizmetime devam edeceðim. Evliyim.
Konu nizipli_mehmet tarafýndan (09.08.07 Saat 09:06 ) deðiþtirilmiþtir.
1976 Nizip lisesi mezunuyum.21 yil HV.KUV.LERINDE ASTSUBAY OLARAK GÖREV YAPTIM.
1999 yilinda emekli oldum.
4 yildan beri AYESAS.DE TELSIZ VE SANTRAL UZMANI OLARAK GÖREV YAPMAKTAYIM.
mehmet erdoðan seninle ayný dönem liseden mezun olmuþuz ama ben seni hatýrlayamadým,özel e-malini bana yollarsan daha sýk yazýþalým ,hoþçakal.
makin
Konu nizipli_mehmet tarafýndan (09.08.07 Saat 09:22 ) deðiþtirilmiþtir.
1975-1976 Nizip lisesi mezunuyum. ben müslüm tutar abim esat tutar (HAMIS)
1999 YILINDA HAVA KUVVETLERIN den astsubay olarak emekliye ayrildim. su an AYDIIN YAZILIM sirketinde telsiz uzmani olarak çalismaktayim. abim mersin de gümrük müd.lügünde sef olarak görev yapmaktadir selamlar
ben ömer çýkýn 2001 anadolu lisesi mezunuyum suan Ukrayna`da Ucak ve Melýkopter Muhendisligi okuyorum...Müslüm beyinde aramýza olmasýna sevindim..mesajlarýn devamýný dilerim
ADMÝN`E,daha önce yazdýgýmýz konularý goremedim acaba baska yerdemi yoksa siilindimiþ hayýrlý çalýþmalar:::;![]()
Konu nizipli_mehmet tarafýndan (21.10.07 Saat 19:40 ) deðiþtirilmiþtir.
Müslüm TUTAR beye Hitaben;
Bende 1975-1976 Nizip Lisesi mezunuyum ama seni çýkaramadým, tertip sen hangi sýnýfta okumuþtun.Zaten topu topu 3 tene Lise son vardý,
6 edebiyat, 6 Fen A ve Fen B. Ben Fen B de idim, acaba sen hangi sýnýfta idiný Ben Ýstanbul'dayým acaba sen hangi þehirdesinýBizim dönemden çok arkadaþ var Ýstanbul'da, Mahmut Öðüt, Hamit Balkanoðlu, Halil Özköse, Server Kýlýçparlar, daha çok var.
Benim özel e-mailim kimliðimde yazýlý özelime e-mail yolla tanýþalým.
Mehmet AKIN
Saðlýcakla Kalýn
makin
makin
Konu nizip.com tarafýndan (06.07.08 Saat 08:00 ) deðiþtirilmiþtir.
Nizip Lisesi 1976 mezunuyum.?u anda ?stanbul da eczac?l?k yapmaktay?m
Düzenleyen - RedStar on 04 Eyl 2004 16:02:53
Ben nizip lisesi 1976 yýlý fen bölümü mezunuyum daha sonra ýsparta eðitim enstitüsü fkb bölümü mezunuyum 1978 -2007 yýllarý arasý gümrük müsteþarlýðýnda idarevci olarak çalýþtým þu an emekli olarak mersinde yaþýyorum ancak emekli olduðummda hak kazandýðým gümrük müþavirlik karnesi ile bir ithalat ihracat firmasýnýn genel müdürlüðünü ytapýyorum ayný zamanda [nz]mersin [/nz]adliyesinde ek olarak gümrük kanunu ve kaçakçýlýk mevzuatýnda bilirkiþi olarak görevliyim çokuklar nizibin nohut dürümü ve kavurmasýný yemeden büyüyüp evlendiler kimi mühendis kimi öðretmen oldular içimde bir uhte lise deki arkadalþlarýmla irtibat kuramadýðýmdan aþagýda isimlerini belirttiðim arkadaþlarý tanýyan varsa adres ve tlf.bana can27_33@hotmail.com[/emaýl] ve 0 538 7031419 0 324 2373290 telefonlar bekliyorum nizibi ve orada yaþayan halkýný devamlý seven ve saygý ve gururla temsil etmenin gururunu yaþýyorum tüm nizip halkýnýn kurban bayramýný kutlarým berrin þener,betül yaþar süheyla kýlýç bekir oðuzhan sýtký bozan mahmut derttli mahmut atik vedat filik mehmet sönmez süleyman sönmez ömer uysal sadýk demir öðretmenlerden vahap alagöz sami ümit naci çýtýr hasan dalgýn nesrin dalgýn fatma nevzat uðurlu mustafa aslan arkadaþým mehmet güneþ ve kadir aslan tanýyan ve bilen ardaþlarýn adreslerini bekliyorum sizleri seven
Esat Tutar
NÝZÝP HALKININ VE DIÞARIDAN GELEN MÝSAFÝR VE YABANCILAR ÝÇÝN ÝLK ÖNCE ÞEHÝR MERKEZÝNE ÇOK KATLI BÝR OTOPARK YAPARDIM .NÝZÝP ÝLÇESÝNDEKÝ ÇARPIK YAPILAÞMAYA ÝZÝN VERMEZ YEÞÝL ALANIN ÇOÐALMASINI YAPARDIM.NÝZÝP ÝLÇESÝNÝN BÜYÜK BÝR ALIÞ VERÝÞ MERKEZÝNE ÝHTÝYACI VAR ONU YAPARDIM AYRICA SOKAK ARASI TABÝR EDÝLEN HEYKELÝN KENARLARINDAKÝ DÜKKANLARDA GIDA MADDESÝ OLAN PEYNÝR SÜT YUMURTA YOÐURT VE DÝÐER KURU ZAHRE DEDÝÐÝMÝZ KURUTULMUÞ BÝBER-PATLICAN V.s GÝBÝ HALK SAÐLIÐI ÝLE DOÐRUDAN ÝLGÝLÝ BU GIDALARIN BÝR ARADA SATILIP VE HÝJYENÝK BÝR ÞEKÝLDE HALKA HÝZMET VEREBÝLMEK ÝÇÝN KAPALI BÝR TAMAMINI ÝÇÝNE ALACAK ÞEKÝLDE BÝR GIDA KAPALI SÝTE VEYA ÇARÞI YAPIP DÜKKAN SAHÝPLERÝNE KÝRAYA VEYA SATIÞ ÞEKLÝ ÝLE HÝZMET VERÝRDÝM.AYRICA ÞEHÝR ÝÇERÝSÝNDE TRAFÝK IÞIKLARININ YETERSÝZ OLDUÐUNU GÖRDÜM ULU ORTA HERKES TRAFÝÐÝ ENGELLER ÞEKÝLDE PARK ETMÝÞLER BUNU ENGELÝYECÝ TEDBÝRLER ALIRDIM.ÞÝMDÝK BELEDÝYE BAÞKANINA MEÝL ATTIÐIM HALDE BÝZ GURBETTE OLSAK DAHÝ BÝR ÝLETÝÞÝM KURMASI GEREKÝRKEN BÝZÝ ARAMADIÐI GÝBÝ BÝZE MEÝL OLARAKDA CEVAP ASLA VERMEMÝÞTÝR.BEN BELEDÝYE BAÞKANI OLSA ÝDÝM GURBETTE NÝZÝPLÝ OLAN BROKRAT VE ÖNEMLÝ YERLERDE OLAN VE NÝZÝP HALKI ÝÇÝN FAYDALANABÝLECEÐÝM HERKES ÝLE BÝREBÝR ÝRTÝBATA GEÇERDÝM.VE SENEDE BÝR GÜN BELEDÝYE BAÞKANININ NÝZÝP DIÞINDA BULUNAN NÝZÝPLÝLERÝN BULUÞUP TANIÞIP VE KAYNAÞTIRMA SEMÝNERÝ VEYA EÐLENCESÝ YAPILABÝLÝR ÝDÝ.TURÝZM BAKIMINDAN NÝZÝBE KENAR ÝL VE ÝLÇELERDEN GELEN MÝSAFÝRLERE KONAKLAYACAÐI VE PÝKNÝK YAPABÝLECEÝÐÝ MESÝRE YERLERÝNÝ DONANIMLI BÝR ÞEKÝLDE YAPARDIM.BEN 50 YAÞINDAYIM 30 YILDIR ÝSKENDERUN -ANKARA VE ÞU ANDADA MERSÝNDE ÝKAMET EDÝYORUM YAZLARI VE BAZEN HACILARI GÖRMEK ÝÇÝN(ANNE-BABA) NÝZÝBE GELDÝÐÝMDE ESKÝ ÝLE YENÝYÝ KARÞILAÞTIRDIÐIMDA ÇOK GÖZE BATAN BÝR RENKLÝLÝK VEYA DEÐÝÞÝM GÖREMÝYORUM.ONUN ÝÇÝN ÞU ANKÝ BELEDÝYE BAÞKANIMIZ ÇOK ÇALIÞKAN VE ÝYÝ NÝYETLÝ BÝR AÝLEDEN GELDÝÐÝ VE ÝMKANLARI DAHÝLÝNDE BAZI ÞEYLER YAPILMIÞ ANCAK TÜM HALKA HÝZMET VERECEK GÜNÜ BÝRLÝK ÝHTÝYAÇLARINI KARÞILAYACAK YERLERÝN AZLIÐINI GÖRDÜM NÜFUS GÝDEREK ARTIYOR AMA YAPISAL VE ÇEVRE BAKIMINDAN NÝZÝP BELLÝ BÝR ARSAYA SIKIÞTIRILMIÞ BÝR VAZÝYETTE BUDA HÝZMETTE AKSAMALARA NEDEN OLUYOR ÝNÞALLAH BAÞKANIMIZIN GAYRETÝ ÝLE BU EKSÝKLÝKLER GÝDERÝLÝR VE BAÞARILARININ DEVAMINI BEKLERÝM SAYGILARIMLA
ESAT TUTAR
GÜMRÜK MÜÞAVÝRÝ- MERSÝN
0 538 7031419
Konu esat tutar tarafýndan (17.02.09 Saat 10:18 ) deðiþtirilmiþtir. Sebep: YANLIÞLIK DÜZELTÝLDÝ