Seyir halindeki araçlar ve motorsikletler herhangi kaza olay vs bir durum olmadan polis ne yapabilirki,haftada bir uygulama adý altýnda ehliyet ve plaka sorgulamasý yapabilir ancak.
Seyir halindeki araçlar ve motorsikletler herhangi kaza olay vs bir durum olmadan polis ne yapabilirki,haftada bir uygulama adý altýnda ehliyet ve plaka sorgulamasý yapabilir ancak.
Ben kimim..?
HER IRK IRKIM OLMUÞ…HER RENK RENGÝM, HER DÝL DÝLÝM OLMUÞ…IRKÇILIÐIN GÝREMEDÝÐÝ YÜREÐÝMDEN SOR BENÝ..KÝM OLDUÐUMU MERAK EDÝYORSAN KAFKAS KARTALI ÞEYH ÞAMÝLDEN,
KUDÜS FATÝHÝ SELAHADDÝN EYYÜBÝDEN SOR BENÝ..
orhancelik27@windowslive.com
Evet sadece bunu yapabilir peki oradan geçen araçlýlar kim yine biz deðilmiyiz biz toplum olarak böyle þeyleri göz ardý etmesek bu sorunlar yaþanmayacaktýr
HALKA HÝZMET HAKKA HÝZMETTÝR ÇEVRE DOSTLARI GELÝYOR
MENGER
zaten Nizipte herkes akþam uzerý ve aksam yemekten sonra orada kendýný býlende býlmeyende park çok guzel ama kendýný býlomeyen bazýlarý tarafýndan aileler çok rahat olduklarý sayýlmaz yuruyus parkurunda kendýný býlmezler uzerýlerýndekýlerý çýkarýp kosuyorlar orada yuruyen ve bunu goren aileler sureklý bundan rahatsýz oluyorlar bunada býr onlem alýnsa daha uzel olacak yaný aýleler aksamlarý býraz temýz hava almak ýcýn gýdýyorlar bunlarý gorunce rahatsýz olmamalarý mumkun ýnsallah yakýnda beledýyemýzde buna býr care bulur bundan emýnýz
Aþký Ya Yaþarsýn Yada Yazarsýn...
Diyen Þair Sonra da
Ne Yaza Bildik... Ne de Yaþayabildik...
Demiþ...
SaRýma LaRciverRt Ol...
Kuzey tarafý trafiðe kapatýlabilir
Görüþleriniz bizim için önemlidir
0342 5171254
orada guvenlýk war ama pek býr seyle ýlgýlnemýyor
Diyen Þair Sonra da
Demiþ...
SaRýma LaRciverRt Ol...
yani kendi kafalarýna göre takýlyor diyorsun
Made Ýn NizipLi
ewet sureklý gezýyorlar calýsanlar beným arkadas oldugundan dolayý býlýyorum yaný ne yaptýklarýný
Diyen Þair Sonra da
Demiþ...
SaRýma LaRciverRt Ol...
Mühendishane-i Berri-i Hümayün -:--:- Ýstanbul
Taþtýn yine deli gönül sular gibi çaðlar mýsýn? Akdýn yine kanlý yaþým yollarýmý baðlar mýsýn?
Nidem elim ermez yare bulunmaz derdime çare? Oldum ilimden avare beni bundan eðler misin? (Yunus Emre)
Çayý 50 yenikuruþ yapmýþlar..hiç iyi olmamýþ. Meþrubatý fazlalaþtýrýnda çayýmýza dokunmayýn. Çaydan baþka biþeyimiz yok..Bir oturmaya arkadaþlarla 30-40 çay içipte 20 yeni türk lirasý vermek çok zooorrrrr!!
sitede bize karþý yapýlan bazý hareketlere ayný üslupla cevap vererek dostlarý kýrmaktansa (dost kalýp) yazmamayý yeðledik...DERVÝÞ DÖRTBUDAK
Hedef.. 5 FAKÜLTE 5000 ÖÐRENCÝ
ii bu akþam kahvelerimizi orda içelim...bakalým nasýl olmuþ...
eleþtirmek için deðil deðiþtirmek için var olalým...
abý normal aslýnda 50 yený kurusa býz burada en ucuz 75 yený kurusa ýcýyoruz
Diyen Þair Sonra da
Demiþ...
SaRýma LaRciverRt Ol...