Dününü görmeyen yarýnýna bakamaz
Dününü görmeyen yarýnýna bakamaz
HALKA HÝZMET HAKKA HÝZMETTÝR ÇEVRE DOSTLARI GELÝYOR
MENGER
Sevmeyi bilmeyen kaybetmeyide bilmez
HALKA HÝZMET HAKKA HÝZMETTÝR ÇEVRE DOSTLARI GELÝYOR
MENGER
Bir kimseyi inada kapýlmýþ çekiþmeci ve kendi görüþünü beðenmiþ görürsen bil ki, onun ziyaný tamamdýr."**Hz. Muhammed
Kadýn gölge gibidir, kendisini takip edenden kaçar önünden gidenin arkasýndan koþar.
Made Ýn NizipLi
Dursun Ali Erzincanlý nasheed þiir Ummanýnda kaybolduðum
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=8a2ODA9ex1s&mode=related&search=[/YOUTUBE]
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=NHKxTjNvCGk[/YOUTUBE]
Made Ýn NizipLi
ResulAllaha MektupEsselatu vesselamu aleyke ya Seyyidel evveline vel`ahirin, ve selamun alel murselin
Esselatu vesselamu aleyke ya RESULALLAH
Esselatu vesselamu aleyke ya HABIBALLAH
Ya Resulallah,
Sana bu cümleleri nasýl yazýyorum bilmiyorum. Buna bile hakkým yok yok biliyorum. Sana karþý o kadar mahcubum ki anlatamam. Ama þunu da biliyorum ki, sen benden, bizden yüz çevirmezsin… Bana da, bize de ümmetim dersin de il mi?
Ya Resulallah,
Senin hayatýn gözümün önüne geliyor biliyormusun? Ümmetin için çekti in çileler, ýzdýraplar canlanýyor bir an. Sen öyle ÞEREFLÝ bir Peygambersin ki, senden sonra senin sadece ismini hatýrlayacak insanlýk için mübarek kanýný bile döktün. Bizler için müþrikler tarafýndan, iftiralara uþradýn, dýþlandýn, yalancýlýkla suçlandýn, taþlandýn ama sen yine bikmadýn. Zamanýnda senin dürüstlü üne, eminirli ine inananlar, Peygamberli inle senden yüz çevirdiler. Ama sen asla yüz çevirmedin, hatalarýný anlamalarý için hep anlattýn, anlattýn. Onlara dua ettin. Bizlere de dua edermisin EY SEVGÝLÝ
Ya Resulallah,
Hani sen gelmeden önce insanlar kýz cocuklarýný diri diri topra a gçmerlerdiya. Ýþte þimdi de aynýsýný yapýyorlar. Ýnsanlýk adýna kýz çocuklarýmýzý, bacýlarýmýzý açmamýzý, soka a atmamýzý istiyorlar. Ve arkasýndan da “kýzlarýmýz elden gidiyor” diye feryad ediyorlar. Kýzlarýmýzý diri diri ateþe atmak de ilmi bu EY SEVGÝLÝ? Senin ashabýn cahilliye devrini düþündükce utançlarýndan oturup a larlarmýþ. Bu insanlýkta yaþadýklarýndan, yaptýklarýndan dolayý oturup a larlar mý acaba? Bizler onlar de iliz elbet. Çünki sen vardýn onlarýn yanýnda. Bizlerin de yanýnda olurmusun?
Ya Resulallah,
Senin geliþinle dünya nurlanmýþtý. Güneþ baþka türlü aydýnlatýyordu dünyayý artýk. Ay seni görebilmek için güneþi kovaliyordu adeta. Yýldýzlar baþka türlü duruyordu semada. Ýnsanlýk seninle hayat bulmuþ, seninle gülmüþtü. Senin gidiþinle her þey bitmiþti. Güneþ do mayacak, ay ve yýldizlar geceye saklanacaktý artýk. A açlar yeþermeyecek, da lar toz olup da ýlacaktý. Dereler akmayacak, denizler ca lamayacaktý artýk. Ama sen mani oldun. Bizler için Rabbine yalvardýn. Bütün güzelliklere layýk oldu umuzu duþundun EY NEBÝ. Ýtiraf ediyoruz ki, senin sevgine layýk olamadýk. Senin ummetin oldu umuzu soylememize ra men sana layýk bir ummet olamadýk
Ya Resullah,
Senin öyle bir dostlarýn vardý ki, senin için canlarýný seve seve verirlerdi. Getirdi in mübarek Ýslam dini için mallarýný vermekte birbirleri ile yarýþýrlardý. Þimdi ise tam tersi oluyor EY SEVGÝLÝ. Mallarýna mal katmak için Ýslam dinini kullanýyorlar. Ölümü, ahireti unutmuþlar, hep dünya için çalýþýyorlar. Öyle utanýyorum ki bu halimizden EY ALLAHIN SEVGÝLÝSÝ
Ya Resulallah,
Gözyaslarýmla son cümlelerimi yazarken, þunu itiraf etmek istiyorum. Okyanuslar mürekkeb olsa sana olan sevgimizi anlatmaya yetmez. Senin zamanýnda yaþamadýk. Senin çekti in çileleri çekemedik. Senin nur yuzunu göremedik. O güzel sesini duyamadýk. Ellerinden tutamadýk, dizleriyin dibinde oturamadýk. Gül kokunu alamadýk, ama seni asýrlar sonra ashabýn kadar çok ama çok seviyoruz ve de sevece iz…
Sende bizleri sev olurmu YA RESULALLAH
Sevgide güneþ gibi ol, dostluk ve kardeþlikte akarsu gibi ol, hatalarý örtmede gece gibi ol, tevazuda toprak gibi ol, öfkede ölü gibi ol, her ne olursan ol, ya olduðun gibi görün, ya göründügün gibi ol.![]()
Cümleler doðrudur sen doðru isen,
Doðruluk bulunmaz sen eðri isen.YUNUS EMRE
gokhan çok guzel olmus emegýne saglýk
Aþký Ya Yaþarsýn Yada Yazarsýn...
Diyen Þair Sonra da
Ne Yaza Bildik... Ne de Yaþayabildik...
Demiþ...
SaRýma LaRciverRt Ol...
eline koluna ayagýna saglýk allah sana dert vermesin
Made Ýn NizipLi
http://static.flickr.com/30/69262617_92e09ec01b_b.jpg[/IMG]
Made Ýn NizipLi