beledýye çok guzel çalýsýyor emegý gecelerden allah razý olsun nýzýp hak ettýgý yere ulasmak yolunda emýn adýmlarla ýlerlýyor
Aþký Ya Yaþarsýn Yada Yazarsýn...
Diyen Þair Sonra da
Ne Yaza Bildik... Ne de Yaþayabildik...
Demiþ...
SaRýma LaRciverRt Ol...
Hayýr sahiplerinden Allah razý olsun. Hayýrseverler kimler acaba ?
Eðer baþka planlarý yoksa dýþ cephe boya iþçiliðini bedava yapacak arkadaþlar var.
Görüþleriniz bizim için önemlidir
0342 5171254
ALLAH (C.C.) EMEÐÝ GEÇEN HERKESTEN RAZI OLSUN
Konu MUH@MMED F@TÝH tarafýndan (23.05.07 Saat 11:56 ) deðiþtirilmiþtir.
KANIMIZLA YÜKSELECEKSE MUHAMMED (S.A.V) DÝNÝ DURMAYIN KILIÇLAR DOÐRAYIN BÝZÝ
Bunlarýn hepsi hoþ güzel þeyler ama nedense bazý mahallelere ise yapýþmýyor.Ýþte bu insaný kuþkuya sevk ediyor.Sahipsiz nice semtler var.Hala hizmet bekliyorlar.
Bence evla olan sahipsiz kenar semtlere o önemli hizmeti götürüp oralarýn hayýr dualarýný almak lazým.Yoksa geliþmiþ semtler zaten ileriye dönük tüm iþleri yapýlýyor zaman zaman.Amma velakýn benim dediðim derdini anlatamayanlara hizmet etmek gerekir.Týpký Hz.Ömer misalý.
Karanlýk gecelerin nurlu sabahý
Oralarda muhakkak yapýlacaktýr kardeþ ama bugün ama yarýn yapýlacaktýr
HALKA HÝZMET HAKKA HÝZMETTÝR ÇEVRE DOSTLARI GELÝYOR
MENGER
bütün mahalledeki vatandaslarýmýz mahhalle muhtarlýklarýna bildirirse muhtarlar da yardýmcý olurlar vatandaslarýna eger muhtarlar ilgisiz kalýrsa istasyon mah.muhtarý ve muhtarlarýn baskaný sayýn dede kýlýç a bir öneride bulunabilirler herþey için teþekkürler güzel bir Nizip için çalýþmak gerekir
Made Ýn NizipLi
herkes calýsýyor herkes derken beledýyenýn hýmayesý altýnda olan falýyet raporlarýný bazen orhan abý sýteye atýyor hem atmasa býle nýzýpte mutlaka gozumuze carpýyor
Diyen Þair Sonra da
Demiþ...
SaRýma LaRciverRt Ol...
Aman kardeþ gözüne iyi bak miksam çarpmasýn
HALKA HÝZMET HAKKA HÝZMETTÝR ÇEVRE DOSTLARI GELÝYOR
MENGER
beni yanlýþ anladýnýz.Dede muhtara da gidilir ama önce kendi muhtarýmýza gittik ve gereken yapýlacak denildi.Ama hala bir þey yok.Hem daha yüksek yerlerede gittik.Ayrýca ben Nizipte hiç bir þey yapýlmýyor da demedim.Yapýþabildiði kadar yapýlýyor muhakkak.Ama kenar semtlerede yapýlsa daha iyi olur dedim vesselam.
Karanlýk gecelerin nurlu sabahý
cami nin kabasý bitti sadece dýþ duvarlarý kaldý belediyemize bu konuda emeði geçen herkese teþekkür ederim
Made Ýn NizipLi
çaprmaz yýlmaz ben nereyebakacagým býlrým![]()
Diyen Þair Sonra da
Demiþ...
SaRýma LaRciverRt Ol...
ayrýca bu cami nin yapýlmasýn da önemli rol oynayan istasyn mahhallesi muhatarý ve türkiye muhtarlar dernegi Nizip þubesi baskaný DEDE KILIÇ a da teþekkür eder saygýlar sunarým
Konu miksam1988 tarafýndan (04.11.07 Saat 12:21 ) deðiþtirilmiþtir.
Made Ýn NizipLi