neyse size iyi geceler benden bugünlük bukadar.............![]()
sanada iyi geceler bende cikiyom cok yoruldum bugunki tartýsmadan![]()
ben tepkimi koyuyorum burasý bir chat sitesi degildir gidiyorsan özel mesaj atýp iyi geceler diyebilirsin burasý bir yorum sitesidir benim tepkim budur teþekkürler
Made Ýn NizipLi
Evren arkadaþýmýz trafiði bahane ederek belediyeyi eleþtiriyor, diðerleri de savunmaya geçmiþ belediyeyi aklamaya çalýþýyor. sonra da konu dýþýna taþýlýyor. beyler, komik bir durum oluþmuþ.
Nizip'in trafiðiyle ilgili burada onlarca konu açýldý, söylenenler hep ayný, çözüme gidecek bir icraat yok. bu forumu belediye baþkaný, emniyet müdürü gibi kiþiler okuyor mu çok merak ediyorum(bence okumalarý lazým.) konuþmak, tartýþmak güzel ama sorunu çözüme kavuþturacaklara söylediklerimiz ulaþýyor mu?
neyse, trafik ýþýðý konusunu bir trafik polisi arkadaþýma sordum, ana kavþakta trafik ýþýklarýnýn düzenden çok düzensizlik ve tehlike yarattýðýný söyledi. kavþaða açýlan yol sayýsý çok fazla. Birecik'ten gelen araçlarla, birecik cADDESÝNDEN göbeðe doðru çýkan araçlar ayný anda yeþil ýþýk yandýðý için kafa kafaya geliyorlar. Üzerine kafa yorulmuþ ancak bu potluðu giderememiþler. her halükarda iki yol için yeþil ýþýðýn çakýþmasý sözkonusuymuþ.
Ayrýca Nizip'te trafik düzelmiþse, Türkiye düzelmiþ demektir. Daha çok bekleyeceðiz arkadaþlar...
Konu nazým tarafýndan (04.06.07 Saat 21:34 ) deðiþtirilmiþtir.
Eþkýya dünyaya hükümdar olmaz.