ha bu sadece bir tezdir çürütülebilir kesinlikle iddia etmiyorum...
ha bu sadece bir tezdir çürütülebilir kesinlikle iddia etmiyorum...
kardes o kadar akilli ve bilgiliysen ÝP adreslerine bak yalan söyleyecek halim yok. ben burdayim demokrat27 kim tanimam ama tanimakta isterim.
BOYLE BIR TEZI ILERI SUREBILMEK ICIN ELINDE BILGI OLMASI LAZIM
Aþký Ya Yaþarsýn Yada Yazarsýn...
Diyen Þair Sonra da
Ne Yaza Bildik... Ne de Yaþayabildik...
Demiþ...
SaRýma LaRciverRt Ol...
mehmet kardes benim yazima demokrat27 isimli üye katilmak icin yazmis bence. ama HOPDEDIKS isimli arkadasta benimle demokratin ayni kiþi oldugunu ileri sürüyor tama kardes kanýtla ayný kiþi oldugumuzu.
Ýsmlerin ne önemi var ki biz düþünce ve yorumlarý sorguluyoruz herkes istediðini düþünür ve yazar ama tabiki düþündüklerini ama birilerini bir þeyle suçluyorsa bu herkes için geçerlidir bunu ispatlamakla mükelleftir
HALKA HÝZMET HAKKA HÝZMETTÝR ÇEVRE DOSTLARI GELÝYOR
MENGER
Yabi ben bunu onun için söylememþitim ama o da bir tez öne sürüyorsa tabiki haklý olduðu noktalarý paylaþýcaktýr bizlerle ama senin ama baþka birinin
MENGER
bu arkadasin sorunu baska kardesim ADD konusunda bazý seyler yazmýs. konuyu nerden nereye getirdi.
Yazabilir kardeþ sende yazabilirsin eðer yazdýklarýný kanýtlayacak bilgisi var ise neden olmasýn ki
MENGER
Tamam kardeþ yazacaktýrda zaten en sakin ol neden hiddetleniyorsun
MENGER
Yani öyle deðildir de zýt düþünceleriniz vardýr sen onu dile getirdiðin zaman o da karþýlýk verme duygusu hissediyordur yoksa burasý bir vakýf veya dernek mayetindedir kimsenin kimse ile þahsi sorunlarý olamaz bence
MENGER
Vardýr bir bildiði yinee biz sinirlenmeyelim bu sitede bana neler denilmedi
MENGER