Ben kimim..?
HER IRK IRKIM OLMUÞ…HER RENK RENGÝM, HER DÝL DÝLÝM OLMUÞ…IRKÇILIÐIN GÝREMEDÝÐÝ YÜREÐÝMDEN SOR BENÝ..KÝM OLDUÐUMU MERAK EDÝYORSAN KAFKAS KARTALI ÞEYH ÞAMÝLDEN,
KUDÜS FATÝHÝ SELAHADDÝN EYYÜBÝDEN SOR BENÝ..
orhancelik27@windowslive.com
Ben kimim..?
HER IRK IRKIM OLMUÞ…HER RENK RENGÝM, HER DÝL DÝLÝM OLMUÞ…IRKÇILIÐIN GÝREMEDÝÐÝ YÜREÐÝMDEN SOR BENÝ..KÝM OLDUÐUMU MERAK EDÝYORSAN KAFKAS KARTALI ÞEYH ÞAMÝLDEN,
Ben kimim..?
Ben kimim..?
Allah hayýrlara vesile ede ama bu noktada san birþey sormadan edemicem yangýn büyük bir felaket ve buna anýnda ve bilinçli müdahale edilmesi gerek ayný zamanda araç e ekipman kullanýmýda çok önemli bunlarýn hepsini bir arada toplarsak aceba Nizip'imizde itfaiye erlerinin eðitim ve tecrübe seviyesi ne konumda
HALKA HÝZMET HAKKA HÝZMETTÝR ÇEVRE DOSTLARI GELÝYOR
MENGER
Ben kimim..?
Ben kimim..?
Allah hayýrlara vesile ede ama bu noktada sana þunu sormadan geçemicem yangýn gibi büyük bir felakette anýnda ve bilinçli müdahale tutarlý davranýþ sergilenmesi lazým ayný zamanda araçlarýn ve ekipmanlarýn kulallanýmýda ayný keza ustalýk tecrübe ve bilgi isteyen bir konudur böyle hassas bir konuda aceba Nizip'imizdeki itfaiye erlerin eðitim ve tecrübesinin tam olarak yeterli olup olmadýðýndan veya ne durumda olduðundan bize biraz bahsedermisin
hayýrlý olsun diyelim
HALKA HÝZMET HAKKA HÝZMETTÝR ÇEVRE DOSTLARI GELÝYOR
MENGER
Araç teçisat konusunda her türlü eksikliði giderdik,gerek 9. kata müdahale edecek itfaiye aracý ile,gerek kaza anýnda her türlü müdahaleyi yapacak öncü aracý ile,yangýna dayanýklý elbiseleri ile,düzenli ve tertibatlý bir þekilde 3 vardiya halinde çalýþan ve en önemlisi büyükþehir belediyesi öncülüðünde sürekli kurs gören tecrübeli ve deneyimli personeli ile hiç bir eksiðimizin kalmadýðý kanýsýndayým. Rabbim lazým etmesin ama eksikliðinide vermesin.
Ben kimim..?
10 NUMARALIK HÝZMET HELAL OLSUN
SEN BENDE BEN ÖLÜRSEM ÖLÜRSÜN
SEN ÖLÜRSEN BEN ZATEN ÖLÜRÜM
çok güzel olmuþ ALLAH gerek etmesin...
çok güzel olmuþ...
Allah gerek etmesin inþallah...
Süper bir tesis Allah ihtiyaçýný vermesin ama yeride tam Nizip'in göbeðinde bir yangýn anýnda çok faydalý olacaðýna inanýyorum...
Allah lazým etmesin ama gerçekten faydalý ve gerekli bir hizmetti. Bina konusunu bilemiyorum ama yüksek binalara ve acil olaylara müdahale edecek araçlarýn eksikliði hissediliyordu.
Görüþleriniz bizim için önemlidir
0342 5171254
allah allah suan itfaiyede calýþmak varda çok güzel olmus ellerinize saðlýk allah kimseye kullandýrtmasýn itfaiye yi
Made Ýn NizipLi