sende haklýsýn aslýnda beným prensýbýmde bu neden se bu defa boyle yazdým
Aþký Ya Yaþarsýn Yada Yazarsýn...
Diyen Þair Sonra da
Ne Yaza Bildik... Ne de Yaþayabildik...
Demiþ...
SaRýma LaRciverRt Ol...
Daha öncede çok yaptým ama bu defa yapmýycam böyle tartýþmalarla sitenin formatýna ihanet etmek istemiyorum þu andan itibaren herkes bana istediðini yazabilir size burdan bunun garantisini veriyorumki ne yazarsanýz yazýn benim hakkýmda karþýlýk vermiycem hatta huzurunuzu bozmamamk için sizin açtýðýnýz konulara bile girmiycem herkesten özür dilerim çünkü suçlu yine ben oldum
HALKA HÝZMET HAKKA HÝZMETTÝR ÇEVRE DOSTLARI GELÝYOR
MENGER
Yasamak özlemsiz, özlem sevgisiz, sevgi sensiz olmaz! Unutma ki sevmek daima beraber olmak degil, sensizken bile seninle olabilmektir... Bir aptalin sizi öpmesine izin verin ama bir öpücügün sizi aptal etmesine asla.
Konu miksam1988 tarafýndan (17.05.07 Saat 18:11 ) deðiþtirilmiþtir.
Made Ýn NizipLi
Hasretin öldürdü beni! Simdi geceler çaresiz. Simdi yagmur damlasi gelip konar dudaklarima sessiz. Söylemis miydim hasretin öldürdü beni hiç sebepsiz.
Made Ýn NizipLi
mýksam dokturuyon walla elýne saglýk
Diyen Þair Sonra da
Demiþ...
SaRýma LaRciverRt Ol...
ýyý bakalým daha neler gelecek
Diyen Þair Sonra da
Demiþ...
SaRýma LaRciverRt Ol...
Sana sarap verecegim, iç ama sarhos olma. Sana bir gül verecegim, kokla ama soldurma. Sana kalbimi verecegim, sev ama incitme!
Made Ýn NizipLi
Bir ömür boyu seninleyim desen de istemem artik. Çünkü sen rüzgarin çosturdugu bir toz bulutusun, bugün bana esersin ...yarin ellere.
Made Ýn NizipLi
Gece bir baska giyer siyahini, yildizlar daha sönük olur, yakamozlar baska çizer denize kendini ve hayat daha kahpe oynar oyununu sen yanimda yoksan... Beyaz bir güvercin yolluyorum sana; kanatlarinda mutluluk, yüreginde sevgi ve sadakat, kar beyaz tüylerinde umut, gagasinda iyi geceler öpücügü, yanagini uzat... Muuckk!!!
Made Ýn NizipLi
Kardeþ gözlerimiz yaþardý bu kadar aþk acýsýmý çekiyon sen yav
HALKA HÝZMET HAKKA HÝZMETTÝR ÇEVRE DOSTLARI GELÝYOR
MENGER