sevgilinizden ayrýldýnýz ve son bi mesaj yazacaksýnýz? ne yazardýnýz
sevgilinizden ayrýldýnýz ve son bi mesaj yazacaksýnýz? ne yazardýnýz
Aþký Ya Yaþarsýn Yada Yazarsýn...
Diyen Þair Sonra da
Ne Yaza Bildik... Ne de Yaþayabildik...
Demiþ...
SaRýma LaRciverRt Ol...
Ben kaybetmedim sen kaybettin yazardým![]()
sanamý kaldým kýzým !!!
deeeeerdim![]()
Ya Olduðun Gibi Görün...
Ya da Göründüðün Gibi Ol...
Ben kaybetmedim sen kaybettin yazardým------ gökhan
sanamý kaldým kýzým !!!
deeeeerdim-------- metal
bende gökhan dan metale "yooðeeeeeeeeerrrrffffff""""
Mühendishane-i Berri-i Hümayün -:--:- Ýstanbul
Taþtýn yine deli gönül sular gibi çaðlar mýsýn? Akdýn yine kanlý yaþým yollarýmý baðlar mýsýn?
Nidem elim ermez yare bulunmaz derdime çare? Oldum ilimden avare beni bundan eðler misin? (Yunus Emre)
seN ÝStErSeN bEN sEnÝdE ÇiZeRiM....:d
Ýnsanlar Ýçin En Güzel Hediye Hiç Masrafý Olmayan
Ama Degeri Çok Olan Ufacýk Bir Gülümsemedir...
Hayatda bende bulamadýðýn umut ve beklentilerinin gerçekleþmesi dileklerimi sunarým.Biz arkamýzda yüksek bir ayrýlýk daðý deðil engin bir dostluk münasebeti býraktýk.Dostluðumuz baki ve ömrümüz geçicidir sen benim geçmiþ beklentilerim ve yarýnda bulacaðým ýþýðýmsýn.Þimdi bana kaybolan yýllarýmý verseler senin olmadýðýn her saniyeyi hüznünü yýllara yüklemiþ ayrýlýk bulutlarý sarar dört bir yanýmý.100 yýlda yaþasam 1000 yýlda yaþasam yerine sevemem gülüm
HALKA HÝZMET HAKKA HÝZMETTÝR ÇEVRE DOSTLARI GELÝYOR
MENGER
Mühendishane-i Berri-i Hümayün -:--:- Ýstanbul
Taþtýn yine deli gönül sular gibi çaðlar mýsýn? Akdýn yine kanlý yaþým yollarýmý baðlar mýsýn?
Nidem elim ermez yare bulunmaz derdime çare? Oldum ilimden avare beni bundan eðler misin? (Yunus Emre)
Her nerede yaþanýyor ve yaþatýlýyorsa![]()
cengiz....
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=SsHxkk_tWPU[/YOUTUBE]
sevgilinizle ayrýldýnýz dýyor..konu baþlýðý..sizi terket ti demiyor..baþlarken iyide býtýrken neden düþman olayým ki..
son bý þey söyleme hakkýnýz var diyor...nefret ederek mi ayrýlmak iyi...sonucta yaþanan paylasýlan bý seyler var..
ii yolculuklar der son býr kez muah yapar ayrýlýrdým... cehenneme kadar yolun var...
Email geçersiz
SON BÝR ÞANS DAHA ÝSTERDÝM.
HAYAL DÜNYASI
Bir insan varmýþ.Daima insanca yaþamak için çalýþmýþ.Yaþadýðý dünyayý deðiþtirmek için savaþmýþ.Ve baþarmýþ da.Gerisini siz getirin çünkü böyle bir dünya ve böyle etkili bir insan ne yazýk ki kalmadý...
Keþke mutluluklar,bitmeyen aþklar sadece hikayelerde olmasada gerçek yaþamda olsa sizcede öyle deðil mi?
NERDE TRAK ORDA BIRAK...
FORUMUN EN KARÝZMA ERKEÐÝ BENÝM. ÝTÝRAZI OLAN YAZILI BEYANDA BULUNSUN( TABÝ DÝKKATE ALIRSAM :))
Beni istemeyeni ben hiç istemem....ALLAH HERKESÝN YOLUNU AÇIK ETSÝN.derim...
![]()
Böyle düþünmemelisin aþk bile bile tutsaklýktýr
HALKA HÝZMET HAKKA HÝZMETTÝR ÇEVRE DOSTLARI GELÝYOR
MENGER