Artik yeter deyilmi bazi cocuklar DAYAK yuzunden okula gitmek istemiyor bu devirde COCUK SEVGI VE SEVKAT beklerken dayak yiyor olacak seymi iki binli yilarda bu dayak olayinin artik OKULARDAN kalkmasi lazim sayin oretmenler saygilarimla
Artik yeter deyilmi bazi cocuklar DAYAK yuzunden okula gitmek istemiyor bu devirde COCUK SEVGI VE SEVKAT beklerken dayak yiyor olacak seymi iki binli yilarda bu dayak olayinin artik OKULARDAN kalkmasi lazim sayin oretmenler saygilarimla
dayak mý?? o da ne? ALLAH korusun bu millieðitim müdürü döneminde ,olamaz,çünkü Nizip altýn dönemini yaþýyor.inan.Þeytanýn kulagý sagýr olsun
Konu nizip.com tarafýndan (05.06.08 Saat 09:36 ) deðiþtirilmiþtir.
iii güzel ama okullarda arkadaþlar kendi arkadaþlarýný býçak la veya baþka biþeyle yaralama olaylarý burada öðretmenlerde sorun var diye düþünüyorum
Konu nizip.com tarafýndan (05.06.08 Saat 09:36 ) deðiþtirilmiþtir.
ÖÐR. GÖR. TUNCAY ÇELÝK
GÜMÜÞHANE ÜNÝVERSÝTESÝ
ÝRFAN CAN KÖSE MYO
eskisi gibi yogun olmamakla birlikte.pek olay yok.bence ALLAH esirgesin.
AHMET bey kendi yigenim bu olay Nizipte okul ve orenci adi vermek istemiyorum ama isallah devam etmez cunku hic iyi birsey deyil yoeumlariniz icin tesekurler bugun orenci ogertmeninden DAYAK yerse yarin kendi arkadasini bicaklar normal deyilmi saygilar.
m t o
artýk okullarda öðretmenlerden çok öðrenciler kendilerine eziyet ediyorlar
o hocanýn dayak mevzusu çok az kaldý
her allahýn günü liseler arasý meydan savaþý var...
Konu nizip.com tarafýndan (05.06.08 Saat 09:37 ) deðiþtirilmiþtir.
Mühendishane-i Berri-i Hümayün -:--:- Ýstanbul
Taþtýn yine deli gönül sular gibi çaðlar mýsýn? Akdýn yine kanlý yaþým yollarýmý baðlar mýsýn?
Nidem elim ermez yare bulunmaz derdime çare? Oldum ilimden avare beni bundan eðler misin? (Yunus Emre)
yo ,gardaþ,öyle eskisi gibi,sag-sol yok.zupelik ve kýz ayagý var.buda kýsa zaman içerisinde kontorolaltýna aliniyor.Þimdiki gençler.univeriste derdinde.
selamlar
Konu nizip.com tarafýndan (05.06.08 Saat 09:37 ) deðiþtirilmiþtir.
ahmetaksoy demiþki:
yo ,gardaþ,öyle eskisi gibi,sag-sol yok.zupelik ve kýz ayagý var.buda kýsa zaman içerisinde kontorolaltýna aliniyor.Þimdiki gençler.univeriste derdinde.
selamlar
kýsa zaman içerisinde yok olacak diyorsunuz buna bu kadar bence inanmayýn gençliðe hiç bir þey yapýlmadýðý kanaetindeyim örneðin ne yapýlýyor meazrlýktaki çamlýktaki tinerciler kontrol altýna alýntýmý
lütfen gerçekçi olalým .
bende isterim olmasýn am þuan var ve kontrol altýna alýnmasý iiçin gerekli yazýlar yazmalýyýz hiç bir þey yok gibi davranma yerine taþýn altýna elimizi koymak gerek.
bence dayak atanlar öðretmen deðil aciz insanlar bende bir öðretmen adayýym her þeeyi empati yoluyla çözüleçeðine inanýyoru.öðretmenlerin þiddete baþvurmasý sadece bir acizliktir.
Konu nizip.com tarafýndan (05.06.08 Saat 09:40 ) deðiþtirilmiþtir.
kardeþim,bu alanda çalýþmalar çok yoðun,alýþtýra alýþtýra.yapiliyor.birazda olumlu taraftan bakmak lazým.
merak etmeyin öðretmen dayak olayý da söz konusu deðildir.
Konu nizip.com tarafýndan (05.06.08 Saat 09:42 ) deðiþtirilmiþtir.
ahmet abi doðru söylüyor artýk o eski hava kalmadý..
Taþtýn yine deli gönül sular gibi çaðlar mýsýn? Akdýn yine kanlý yaþým yollarýmý baðlar mýsýn?
Nidem elim ermez yare bulunmaz derdime çare? Oldum ilimden avare beni bundan eðler misin? (Yunus Emre)
gökhanýn aklý daha eskilerde,oysa bügün butün kurumlarda taþlar yerine oturmuþ.herþey týkýr týkýr iþliyor
yok yav dahadüzen iþleminin biraz daha yol almasý lazým
Konu nizip.com tarafýndan (05.06.08 Saat 09:43 ) deðiþtirilmiþtir.
arkadaslar ben ilk okular diyorum ilk okularda cocuklarin gucu zaten oretmenlere yetmez kendimizi kandirmayalim cocuk deyiliz sizde kendinizi avutmayin gerekirse okul adi veririm AHMET bey nasil olsa gazetecisiniz gider arastirirsiniz olmazmi saygilarimla
m t o
Þimdi bakýn boyut farký oldu,tabi ki,ilkokulda tokat,kulak çekme v.s olacak bu normal,soruyorum hangimiz okulda dayak yemedik?oysa bu olmasa siz çocukla baþa çýkabilirmisiniz?
Konu nizip.com tarafýndan (05.06.08 Saat 09:43 ) deðiþtirilmiþtir.
MEDENIYETI ab yayan osmanlinin torunlari deyaklami terbiye olacak peki okularda dayak kanunen yasak deyilmi yoksa benmi yanlis anladim dayakla baskiyla hic bir yere varamayiz saygliar.
m t o